A do tych co pchaja wozki myslicie ze one sie nie starlay nie wyczekiwaly???? Poprostu odczekaly juz swoje
Pocieszająca myśl:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A do tych co pchaja wozki myslicie ze one sie nie starlay nie wyczekiwaly???? Poprostu odczekaly juz swoje
ha, jestem na liście ale fajnie...
mam nadzieję, że lista zielonych będzie się powolutku (albo i szybko!) zmieniała w listę czerwonych
no są takie co się nie starały....u mnie w liceum była laska która urodziła 2 jedno dziecko w 2 klasie, drugie przed matura
no są takie co się nie starały....u mnie w liceum była laska która urodziła 2 jedno dziecko w 2 klasie, drugie przed matura
Sama piszesz jedna taka dziewczyna;-) o tych co wpadly sie slyszy bo o nich sie mowi a o reszcie dziewczyn ktore sie staraja i staraja nie, czemu bo w wiekszosci nic nie mowia.
Zmierzam do tego ze i na nas przyjdzie kolej;-) widocznie fasolek jest mniej niz chetnych i tak sobie musimy poczekac
Marzi a mnie nie ma znowu na testujacych