reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a mnie juz drugi dzień boli podbrzusze.Jkbym zamaist jajników miała kamyki.chyba miałam kropelke jaśniutkiej krwi w śluzie rano(przynajmniej taki był ślad). A w prawej piersi jakby co jakis czas mnówki chodziły , ale nie bolą.
I chyba mi apetyt nie dopisuje

reklama
Eijf mnie też piersi nie bolały na początku, wogule nie miałam objawów, dopiero w pare dni po wizycie u ginka miałam mdłości i piersi zaczęły boleć:-). Więc brak objawów czasami jest dobrym objawem;-):-D.

sandrahaha obyś miała rację...jesli twoje słowa się sprawdzą, to przeyjmiesz u nas etat wróżbity??:-):-D:-Dwidzę, że będziemy miały weekenowe zbiorowe testowanie i zbiorową histerię tych, które zafasolkują...zróbmy listę, któa kiedy testuje...
ja testuję w...hm, niech będzie piątek, czyli 24.07
Zielona, przecież my wszystkie zafasolkowałyśmy ;-) nie na darmo wątek "kwietnióweczki" założyłaś, on się nie może zmarnować :-)
z listą będzie trudno, bo musiałaby być jedna, w jednym miejscu - ale fajnie by było, żeby powstała, bo ja się też już gubię kto kiedy :sorry:
w każdym razie ja 30 lipca

Eijf mnie też piersi nie bolały na początku, wogule nie miałam objawów, dopiero w pare dni po wizycie u ginka miałam mdłości i piersi zaczęły boleć:-). Więc brak objawów czasami jest dobrym objawem;-):-D.
Marlenko, tym się pocieszam właśnie - że może jestem jedną z tych kobiet, które nic nie czują wyjątkowego na początku.
Staram się w dalszym ciągu mysleć pozytywnie, nie nakręcam się, ale sobie chwilami próbuję wizualizować, że fasolka gdzieś tam się zagnieżdża hihi :-D bo kiedyś czytałam taką książkę, w której udowadniano, że jak ktoś choruje np. na nowotwór to musi sobie często wyobrażać białe krwinki które atakują komórki raka i zabijają je - i te osoby faktycznie szybciej zdrowiały itp. Więc ja to sobie przeniosłam na oczekiwanie na dzidziusia i sobie tak myslę, że maleństwo wędruje jajowodem itp. :szok::-D:-D wiara czyni cuda - prawda??

poczekam do jutrzejszego wieczorka na odpowiedzi i zrobię listę:-)Piszta dziewczynki, kiedy testujecie...ja mykam spac, bo oczy mi się same zamykają...do jutra dziewczynki..(i znowu mam zgagę:eek:)

zielona ja testuje nie pozniej niz w sobote.
chcialam powiedziec ze przed chwila znow zauwazylam odrobine krwi na papierze...nie wiem co o tym myslec.z jednej strony moglabym to wziac za plamienie implantacyjne bo gdzies przezytalam co o tym pisza inne dziewczyny i jak to u niech wygladalo a wiec jedna pisze:kiedy? U mnie było to na 5 -6 dni przed testowaniem

jak długo to trwa? Trwało 2 dni

Czy przypomina @? Nie nie przypomina. Przypomina to raczej zabrązowiony śluz lub leciutkie plamienia ale raczej brązowawe niż czerwone

Czy później następuje skok temperatury? Ciężko mi powiedziec bo nie mierzyłam temperatury

Jakiś objawy towarzyszące? Lekki ból przypominajacy kłucia. Można go dość dobrze określić w którym miejscu jest to kłucie. Może tez być taki ból jakby zaczynała się @

No i cokolwiek co jeszcze dało się zaobserwować. Nic więcej u mnie się nie działo.
no wiec plamienie i klucie mialam...
inna pisze:"Ja mialam plamienie ok. 9 dni po owulacji, trwalo 2 dni- ale nie ciagle tylko raz dziennie kilka kropel rozowo zabarwionego sluzu. Zadnych objawow towarzyszacych. Podobno testowac mozna juz 2-3 dni po implantacji (ja 2 dni pozniej zobaczylam 2 kreski)"
No wiec bym sie nie martwila ale kurcze w ubieglum mc tez tak mialam przez jeden dzien i oczywiscie nic z tego nie wyszlo....

reklama
Ja jeśli wytrzymam to zatestuję 30.07. a jeśli nie to 25.07. Termin spodziewanej @ to 30.07. więc wolałabym poczekać ale czas pokaże...Ale na liscie wpisz, ze 30.07. moze to mnie zmobilizuje:)

Witam Was wszystkie z rana:) U mnie pogoda beznadziejna...:( Cały czas pada.
Nadal boli mnie podbrzusze...tzn. jakieś takie ciężkie sie wydaje i piersi mnie bolą ale tylko przy dotyku...

Do góry