zielona.wampirzyca
mamusieńka
oj zazdroszczę- ja mam termin @ na sobotę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj zazdroszczę- ja mam termin @ na sobotę...
kochana, mnie w pierwszej ciąży w ogóle nie bolały...nic a nic..i siusiu nie robiłam cz ęsti i śluzu nie miałam jakiegoś nadzwyczajnego..dopiero w 6 tc pojawiły się okropne mdłości...wisienka 83 wszystko jest mozliwe.jesli chodzi o temperature to w ubieglym cyklu mialam piekna niemal do samego konca i co?nic...
z chodzeniem do ubikacji mam to samo.zawsze sie smialam ze ja juz od lat mam wszystkie objawy ciazy a to jeden z nich.tez co chwile biegam wiec czesciej sobie nie wyobrazam.
co do farbowania,ja ide w nastepnym tygodniu.nie martw sie nie szkodzi to dziecku jesli bylabys w ciazy.dzisiejsze farby czy szamopny maja inny sklad.wiesz iel moich znajomych farbowalo w ciazy.one farbami ,ja szamponem.nie sa tak silne
mazia89 tez mam stresa przy mierzeniu.najgorszego wlasnie w ten ostatni tydzien.boje sie tego widoku co mc temu.prawie do samego konca 37 a dzien(a wlasciwie wieczorem to bylo0przed 36,4.i juz wtedy ryczalam...
no a u mnie to jak mowilam.wczoraj strasznie mnie klulo,nie bolalo a klulo.chodzilam zgieta az moj chlopak spytal sie co robie.w ciagu dnia klulo delikatnie(a brzuch jakby cierpl)a wieczorem chyba przez 10 czy 15 min ostre klucie.
No a dzis cmi mnie jakby @ mial przyjsc...nie podoba mi sie to.Poza tym piersi mnie jakos specjalnie nie bola...tylko w dotyku ale i tak bez przesady.byle ciezarne(lub te ktore teraz zaciazyly),czy zawsze was od smego poczatku te piersi tak bolaly???
wykoncze sie psychicznie zanim zajde w ta ciaze,jak slowo daje.Nie mam sily na kolejna porazke!!
dobrze wiedziec.dziekiczlowiek czy chce czy nie chce zaczyna zwracac uwage na znaki czy charakterystyczne objawy...naprawde trudno mi uwierzyc ze moze sie w koncu udac i widzac wszystkie ciezarnemam ochote pytac jak?no jak?!kochana, mnie w pierwszej ciąży w ogóle nie bolały...nic a nic..i siusiu nie robiłam cz ęsti i śluzu nie miałam jakiegoś nadzwyczajnego..dopiero w 6 tc pojawiły się okropne mdłości...