reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tempka z przed 20 min w pochwie 38 ,pod pachą 37.5.Więc @ jutro raczej byc powinno,ale różnie to bywa.Jutro znów stres przy mierzeniu tempki bedzie.

Marlenko musisz wytrzymać,bo musisz ze mna zatestować.Jesli ta @ nie przyjdzie.a Ty kiedy masz termin spodziewanej @????Kurde ciezko bedzie wytrzymac jesli ta @ nie przyjdzie jutro i w czwartek.

Zielona mnie tak wczoraj wlasnie zakulo w lewej piersi mialam tak z dobre 15,takie dziwne uczucie to było:baffled:W ogole czulam sie wcozraj jak nie na @ ale jak na owulke.

reklama
Mazia @ ma przyjść albo w sobote albo w niedziele. A jak nie przyjdzie to testujemy:tak::tak::tak:. Ja chce już PONIEDZIAŁEK:-D.
Krewetka no i mi się pomieszało;-), tak coś czułam:-). Napewno wytrzymasz to jeszcze tylko 3 dni bo dzisiejszego nie ma już co liczyć:tak:. Bliżej niż dalej;-).

ja jak ta @ nie przyjdzie,to tez chyba w sobote zatestuje.Nie wiem czy wytrzymam,ale @ pewnie bedzie.:baffled:Nie nakrecam sie zbytnio

Marlenka oby nie przyszła.Ale zbytnio sie nie nakrecam.Piersi mnie tak strasznie nie bolą,brzuch co chwile na @ mnie tak ćmi nie wiem jak to nazwać.Zobaczymy co bedzie jutro.Jak tempka i w ogole.Ale mam stresa przy mierzeniu tych tempek:nerd::nerd::nerd:

dziewczyny trzymam kciuki :tak:. ja mam jeszcze 9 dni do @. wieczorem mam 38 stopni ale rano ciągle tyle samo od 5 dni czyli 37,3. Niby dużo ale od początku cyklu to tylko 1 kreska wyżej.:angry:.Wydaje mi się że cykl bezowulacyjny ,chociaz testy owul. były przez 4 dni pozytywne.sama nie wiem co o tym sądzić mam dziwnie ciężkie podbrzusze, jakby trochę bolało i było cięższe niż zwykle:eek::eek:.
no ale czekam do @ może akurat.:wściekła/y:

a mnie sporadycznie cały czas pokówa z tej jednej strony- i ból aż czuję pod zebrem i w piersi..w ogóle piersi mnie bolą i śmieję się, że brodawki wyglądają, jakbym za chwilkę miałą nakarmić jakieś niemowle- nawet teraz mnie kłuje brodawka jedna...masakra jakaś...kto wie- może fasolina zamieszkałą i mój wykresik będzie służył tym wątpiącym za przykłąd niemożliwego...tylko jak tu wytrzymać do czwartku albo piątku z testowaniem??ma ktoś pomysł??;-)

reklama
dziewczyny trzymam kciuki :tak:. ja mam jeszcze 9 dni do @. wieczorem mam 38 stopni ale rano ciągle tyle samo od 5 dni czyli 37,3. Niby dużo ale od początku cyklu to tylko 1 kreska wyżej.:angry:.Wydaje mi się że cykl bezowulacyjny ,chociaz testy owul. były przez 4 dni pozytywne.sama nie wiem co o tym sądzić mam dziwnie ciężkie podbrzusze, jakby trochę bolało i było cięższe niż zwykle:eek::eek:.
no ale czekam do @ może akurat.:wściekła/y:

kochana ty mi tu nie kracz... ja juz ci powiedzialam ze tam fasolinka albo fasolinek, a moze nawet parka sie zadomowila... wiec ja tylko czekam na twoje testowankko zeby ci powiedziec (napisac) ,,a nie mowilam (pisalam)'' :tak::tak::-):-):tak::tak::tak::tak:

Do góry