reklama
Justysia348
Fanka BB :)
Hehe mam dokładnie to samo!
Vilde
No dobra ale jak to zrobić? Ja jestem umówiona już do psychologa na wizytę bo czuje, że o szaleje. Każdy mówi "przestań myśleć", bla bla, tylko mnie to wściekła, bo jakby się dało, to bym nie musiała tu siedzieć teraz...Cześć dziewczyny! Ja jestem po poronieniu w lipcu w 1 cyklu starań 6tc. Odkąd możemy się znowu starać to się nakrecalam na ciąże jak szalona zawsze widziałam u siebie jakieś objawy o niczym innym nie myślałam jak wariatka jakaś i w tym cyklu odpuściłam totalnie zero myśli żadnego szukania objawów. Pare dni po owulacji miałam bardzo bolesne sutki i nic więcej dzisiaj przypada termin mojej @ ale 4 dni przed zrobiłam sobie test i wyszły dwie kreseczki co prawda nie takie same wyraźne bo troszke słabsza wyszła ale jest Wszędzie czytałam żeby odpuścić sobie nakręcanie się i myśli o ciąży i tak tez zrobiłam chociaż do łatwych zadań to nie należy Wierze ze Wam wszystkim się uda! I już niedługo zobaczycie swoje upragnione dwie kreseczki tego Wam życzę!
Vilde
Są że strony mamy? "Blizniactwo" idzie tylko w linii żeńskiej.Super! Mi się marzą bliźniaki i w moim pokoleniu są na to szanse tylko jak do tej pory nikt z kuzynostwa ani z rodzeństwa nie ma
Justysia348
Tak od mamySą że strony mamy? "Blizniactwo" idzie tylko w linii żeńskiej.
Justysia348
Wiem ze nie jest łatwo mi tez tak gadali i każdy miał dosyć jak tylko o tym wspomniałam. Wzięłam się w garść nie było lekko. Może mi tez szybciej to poszło bo staramy się od 5 cykli ale myśle ze gdybyśmy robili to dłużej bez efektów to tez byłoby gorzej się ogarnąć. Wiesz ze tez brałam pod uwagę taka rozmowę z osoba która wyjaśni wysłucha przede wszystkim bez krytyki i kwaśnej miny ze znowu ten temat czasami to jest lepsze porozmawiać z kimś kto jest neutralnyNo dobra ale jak to zrobić? Ja jestem umówiona już do psychologa na wizytę bo czuje, że o szaleje. Każdy mówi "przestań myśleć", bla bla, tylko mnie to wściekła, bo jakby się dało, to bym nie musiała tu siedzieć teraz...
A napisz mi co ze sluzem? Utrzymuje sie ? Bo Ja od owu do @ przewaznie sucho a teraz leci raz przezroczysty raz bardziej biały, niby doświadczona A głupia bo człowiek nie pamięta takich rzeczyWiem ze nie jest łatwo mi tez tak gadali i każdy miał dosyć jak tylko o tym wspomniałam. Wzięłam się w garść nie było lekko. Może mi tez szybciej to poszło bo staramy się od 5 cykli ale myśle ze gdybyśmy robili to dłużej bez efektów to tez byłoby gorzej się ogarnąć. Wiesz ze tez brałam pod uwagę taka rozmowę z osoba która wyjaśni wysłucha przede wszystkim bez krytyki i kwaśnej miny ze znowu ten temat czasami to jest lepsze porozmawiać z kimś kto jest neutralny
Justysia348
Ja mam biały ale na bieliźnie np śladów nie mam. Utrzymuje się w środku. Wiem ze niektóre dziewczyny są zalane nim. Chyba ze to się dopiero rozkręci.A napisz mi co ze sluzem? Utrzymuje sie ? Bo Ja od owu do @ przewaznie sucho a teraz leci raz przezroczysty raz bardziej biały, niby doświadczona A głupia bo człowiek nie pamięta takich rzeczy
reklama
Justysia348
Wiem co teraz czujesz ja nie wytrzymałam i poleciałam po test i o dziwo zrobiłam go o godzinie 13 i wyszedł. Jestem ciekawa co u Ciebie wyjdzie