Justysia348
Fanka BB :)
Tak robiłam 25.10 wyszła 221,25 a 28.10 wyszła 653,91 kalkulator wyliczył ze jest w normie ale boje się ze i tak jest mała i tak świrujeJak tam? Robiłaś ta betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak robiłam 25.10 wyszła 221,25 a 28.10 wyszła 653,91 kalkulator wyliczył ze jest w normie ale boje się ze i tak jest mała i tak świrujeJak tam? Robiłaś ta betę?
Wszystko dobrze jest super ciesz się zazdroszczęTak robiłam 25.10 wyszła 221,25 a 28.10 wyszła 653,91 kalkulator wyliczył ze jest w normie ale boje się ze i tak jest mała i tak świruje
No to wszystko super, gratulujęTak robiłam 25.10 wyszła 221,25 a 28.10 wyszła 653,91 kalkulator wyliczył ze jest w normie ale boje się ze i tak jest mała i tak świruje
U mnie to samo, dziś była krew z nosa (1 raz w życiu) jestem w 6 Tc.Mi polecialo nagle troche krwi z nosa, ale chyba zaraz po terminie miesiaczki a nie przed miesiaczka.
Polecam Ci terapię z psychologiem, przechodziłam przez to samo, praca w sezonie jest u mnie szaleńcza, od razu miałam ochotę na papierosa i kieliszek wina, żeby w ogóle się zluzowac. Starania jak koń pod górę, 2 lata..., żadnych chorób oprócz nawracajacych inf. Grzybiczych (stres +częste bzykanka które rujnuja pH pochwy) doszło do tego, że niemal wpadłam w obsesję na pkc. Zajścia w ciążę, robiłam tysiąc badań na siłę, męża badalismy, cuda wianki. W końcu znalazłam psychologa, pomogło mi to baaardzo. Dosłownie 3-4 spotkania na Skype. Dosłownie otworzyły mi się oczy, spojrzałam na sytuację z innej perspektywy, zniknęło "muszę", "I tak się nie uda", "jestem wadliwa". Jeden miesiąc bez parcia i dziś jest 6 tydz ciąży polecam Ci terapię. Jak to moja psycholog powiedziała - od samych brzuszków robionych 4 razy w miesiacu sixpack'a się nie spodziewaj i miała tu na myśli przygotowanie do ciąży i fizyczne i współżycie i mentalne oczyszczenie atmosfery.Co do palenia to ciężko mi rzucić mam trochę stresów i w pracy. Niestety pracuje z fałszywymi dziewczynami a ja ketsem osoba która bardzo ludziom ufa później się zawodzi i przeżywam to. Poza tym ciężka praca fizyczna. Palenie pomaga się mi odstresowac
24dc zrobiony pół godziny temu,czy serio jest tam cień?Zobacz załącznik 1063780