reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Ja narazie brak apetytu , niby głodna jestem A jak otworzę lodówkę to wszystko jest bleee bol podbrzusza i taki ucisk na pęcherz

reklama
To już niedługo :) wyszłam niedawno od mojej Pani ginekolog bo szczerze mówiąc trochę się martwiłam tamtym poronieniem i mnie uspokoiła. Betę mam sobie zrobić ale chce zobaczyć mój przyrost tydzień po tygodniu a nie po 48h. A na usg dopiero za 3 tygodnie bo chce żeby był już widoczny zarodek a nie pusty pęcherzyk :) najdłuższe 3 tygodnie przede mną. Mam nadzieje ze Tobie tez się uda to będziemy w podobnym czasie :)

Czyli na spokojnie :) dwie kreseczki są i jesteś pod kontrolą także napewno będzie wszystko w porządku, nie przejmuj się i nie myśl za dużo bo czas będzie wolno leciał
Ja już miesiąc temu umówiłam się do gina na takie zwykłe badanie kontrolne i cytologie i akurat mam termin na poniedziałek, ale nawet jak coś bd to i tak nic nie będzie widać

U mnie jest trochę inaczej , mam troje dzieci , nie staramy się z mężem specjalnie ale też się nie zabezpieczamy i dajemy ponieść emocją:) ale jak będzie dzidzia to będę się bardzo cieszyć, chociaż jest we mnie nić nie pewności bo to już by była czwórka

Tak jest pełen luzik :) no nie chyba ze na teście :) ja dostałam zjebki za ten test po co tak wcześnie robiłam a później się nakręcamy no i usg piersi muszę zrobić

reklama
Do góry