reklama
Justysia348
Fanka BB :)
Oj pęcherz to tez ciśnie w 26 dniu cyklu a mam 30 dniowe. Trzymam kciuki żeby to była fasoleczka i daj znać jak będziesz testować
Ja mam 23 dc , cykle 26-28 dnioweOj pęcherz to tez ciśnie w 26 dniu cyklu a mam 30 dniowe. Trzymam kciuki żeby to była fasoleczka i daj znać jak będziesz testować
Justysia348
To już niedługo wyszłam niedawno od mojej Pani ginekolog bo szczerze mówiąc trochę się martwiłam tamtym poronieniem i mnie uspokoiła. Betę mam sobie zrobić ale chce zobaczyć mój przyrost tydzień po tygodniu a nie po 48h. A na usg dopiero za 3 tygodnie bo chce żeby był już widoczny zarodek a nie pusty pęcherzyk najdłuższe 3 tygodnie przede mną. Mam nadzieje ze Tobie tez się uda to będziemy w podobnym czasie
Czyli na spokojnie dwie kreseczki są i jesteś pod kontrolą także napewno będzie wszystko w porządku, nie przejmuj się i nie myśl za dużo bo czas będzie wolno leciał
Ja już miesiąc temu umówiłam się do gina na takie zwykłe badanie kontrolne i cytologie i akurat mam termin na poniedziałek, ale nawet jak coś bd to i tak nic nie będzie widać
Ja już miesiąc temu umówiłam się do gina na takie zwykłe badanie kontrolne i cytologie i akurat mam termin na poniedziałek, ale nawet jak coś bd to i tak nic nie będzie widać
U mnie jest trochę inaczej , mam troje dzieci , nie staramy się z mężem specjalnie ale też się nie zabezpieczamy i dajemy ponieść emocją ale jak będzie dzidzia to będę się bardzo cieszyć, chociaż jest we mnie nić nie pewności bo to już by była czwórka
Justysia348
Tak jest pełen luzik no nie chyba ze na teście ja dostałam zjebki za ten test po co tak wcześnie robiłam a później się nakręcamy no i usg piersi muszę zrobić
reklama
Justysia348
Super! Mi się marzą bliźniaki i w moim pokoleniu są na to szanse tylko jak do tej pory nikt z kuzynostwa ani z rodzeństwa nie ma