reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

reklama
Martwi mnie ten ból brzucha, 3 lata temu jak staralam się o dzidzie to właśnie w 5 cyklu miałam taki ból już prawie od owulacji, byłam pewna że się nie udało i że to przed @ już boli A jednak wtedy 3 dni przed @ test pozytywny

Hey dziewczyny mam nadzieję że mnie przygarniecie po 7 latach powrót i staranie się o dzidziusia młody oznajmił że chce mieć rodzeństwo heh no to działalismy 15.10 z zaskoczenia dzień przed owu bo cykle mam 28 dni i ani dnia dłużej krócej.
4 dni po zblizeniach jajniki strasznie bolały sutkow nie bylam wstanie dotknąć często WC I bol podbrzusza dodam jeszcze że z M ukladalismy kafle więc troszkę się nadźwigałam mrowienia ciagniecia w dole podbrzusza
5 dzień zbierając że schodów aż mnie na pół zginęło tak mnie chwyciły jajniki
Wczoraj lekkie mdłości i lekki bol głowy
Dzisiaj lekkie pobolewanie jajników @ za 7 dni obyy jej nie bylo

I bądź mądry i pisz wiersze

Cześć dziewczyny! Ja jestem po poronieniu w lipcu w 1 cyklu starań 6tc. Odkąd możemy się znowu starać to się nakrecalam na ciąże jak szalona zawsze widziałam u siebie jakieś objawy o niczym innym nie myślałam jak wariatka jakaś :p i w tym cyklu odpuściłam totalnie zero myśli żadnego szukania objawów. Pare dni po owulacji miałam bardzo bolesne sutki i nic więcej dzisiaj przypada termin mojej @ ale 4 dni przed zrobiłam sobie test i wyszły dwie kreseczki co prawda nie takie same wyraźne bo troszke słabsza wyszła ale jest :) Wszędzie czytałam żeby odpuścić sobie nakręcanie się i myśli o ciąży i tak tez zrobiłam chociaż do łatwych zadań to nie należy :p Wierze ze Wam wszystkim się uda! I już niedługo zobaczycie swoje upragnione dwie kreseczki tego Wam życzę! :)

reklama
Do góry