reklama
adzik
Fanka BB :)
Mi kazano zbadać igg i igm. Później wynik był wątpliwy więc musiałam jeszcze zrobić awidnoscNie badałam jeszcze. 10,lat temu w pierwszej ciąży. Tylko nie wiem która toksoplazmoze bo są 3
Olcia2052
Zrobię te dwa i zobaczę jakie wyjdąMi kazano zbadać igg i igm. Później wynik był wątpliwy więc musiałam jeszcze zrobić awidnosc
kasia20021
GRATULACJE! <3 duzo zdrowkaOczywiście tak myślałam, że jak kupię test to nie pokazy od do jutra bo tak zawsze jest, że kupuje na rano a robie juz.
Zrobiłam i takie dwie krechy są ze aż nie dowierzam !!!
Rano mnie tylko brzuch zaczął boleć jak na biegunke. No i już 2 razy byłam w wc. To prawidłowe czy może za mało progesteronu oznacza?
Celia89
Gratuluję
Olcia2052
Zrobiłam badania we wtorek wyniki i zobaczymy co w trawie piszczy. Jeszcze tak się zastanawiam... Może po prostu nie trafiam idealnie w owulacje.. Może tak mi się wszystko przestawia. Teraz jestem 1 dzień po okresie u czułam klucie w jajniku czy to możliwe że tak szybko by wystąpiła??
kasia20021
Jesli masz krotkie cykle lub nieregularne to w sumie jest mozliwe. Jesli nie masz pewnosci kiedy masz owulacje to polecam testy owulacyjneZrobiłam badania we wtorek wyniki i zobaczymy co w trawie piszczy. Jeszcze tak się zastanawiam... Może po prostu nie trafiam idealnie w owulacje.. Może tak mi się wszystko przestawia. Teraz jestem 1 dzień po okresie u czułam klucie w jajniku czy to możliwe że tak szybko by wystąpiła??
reklama
Olcia2052
Właśnie ze do ostatniej miesiączki miałam regularne cykle teraz się przestawilo aż o 5 dni. Do testów się zrazilam bo co robiłam to ciągle negatywne. Może nie trafiłam w dni nie wiemJesli masz krotkie cykle lub nieregularne to w sumie jest mozliwe. Jesli nie masz pewnosci kiedy masz owulacje to polecam testy owulacyjne