reklama
Fado123
Fanka BB :)
Takie objawy niestety są i na @ ,jak i mogą świadczyć o ciąży , nic Ci nie pomożemy to terminu @ ,wtedy się okaże na co to było , a wiem jak działa głowa jak bardzo się chce , ja starając się miałam objawy ciążowe co cykl ,aż do tego w którym się udało ,wtedy nie myślałam i nie miałam żadnych objawów ,oprócz kłucia w jajniku tydzień przed @
U
użytkownik 181
Gość
Duzo zostało do @?No wlasnie w te dni płodne pojechalam do niego. Zobaczmy czy 14 godzinna podroz w jedna i druga stronę przyniosla to czego pragniemy najbardziej. Czulam po prostu ze Teraz musi sie udać. Wzielam na szybko urlop zamowilismy busa i wssuatkie dni plodne spędziliśmy na przytulaniu. Inny klimat piekne miasto bylismy tylko dla siebie.. Spokój i cisza.. Oby to byl twn moment
Najważniejsze że był spokój i warunki mi to bardzo pomogło.
U
użytkownik 181
Gość
Dokładnie. Wcześniej mi się zawsze wydawało że mam objawy a teraz kiedy nie myślałam o planowaniu, nie starałam się specjalnie to wyszło pozytywnie. Tyle że żadnych objawów nie mam. Nic a nic. Lekki bol piersi jedynie.Takie objawy niestety są i na @ ,jak i mogą świadczyć o ciąży , nic Ci nie pomożemy to terminu @ ,wtedy się okaże na co to było , a wiem jak działa głowa jak bardzo się chce , ja starając się miałam objawy ciążowe co cykl ,aż do tego w którym się udało ,wtedy nie myślałam i nie miałam żadnych objawów ,oprócz kłucia w jajniku tydzień przed @
Fado123
Fanka BB :)
Poczekaj , i zobacz czy się rozwinie czy nie , może to być implantacja , lub @ Ci się przesunęła i dostaniesz wcześniej , mnie poty zawsze na @ oblewały w 1 dzieńDziewczyny zostało mi niby 5 dni do @ a dostałam przed chwilą dziwnego plamienia. Nigdy wcześniej nie dostawałam @ zawsze terminowo. A tu 5 dni przed coś takiego. Mam lekkie skurcze jestem słaba i oblewaja mnie poty
reklama
U
użytkownik 181
Gość
Nic nie zrobisz, musisz poczekać. Jeśli czujesz że to nie w stylu Twojego organizmu takie przedterminowe plemienia to może bądź dobrej myśli. Ja nie podpowiem bo ja nie widziałam u siebie plemienia.