U
użytkownik 181
Gość
Trudno nie mieć czarnych myśli jak się nie udało wcześniej. My prawie 3 lata starań, podejrzenie że tylko jeden jajnik sprawny i to nie wiadomo. Pierwsza Poroniona i już miało być przygotowanie do pozauatrojowego A tu zaskoczenie.
Też nie chce się cieszyć jeszcze chociaż jestem bardziej nastawiona że jeśli się nie uda to przeciez jest ustalony dalszy plan.
Też nie chce się cieszyć jeszcze chociaż jestem bardziej nastawiona że jeśli się nie uda to przeciez jest ustalony dalszy plan.
Która z nas tu nie jest szczerze mówiąc to mi chyba pomógł urlop - pierwszy raz taki długi i taki odprezajacy, spacery, spokój i to że Odpuscilam bo wiedziałam, że nie uda mi się i tak naturalnie. Przekonałam się do jazdy na motocyklu że swoim partnerem i tak się wkrecilam, że myślałam tylko o tym kiedy znow jedziemyCzekam strasznie na te dwie kreski. A jeatem malo cierpliwa
Jeszcze raz Ci dziękuję bo jakos czuje ze do mnie rozmawiasz rozsądnie i to mi pomaga okiełznać myśliMialam tak samo, Pierwszy raz bardzo blada druga kreske i niska bete, ciaza biochemiczna. Za drugim razem mocne kreski, a po wyschnieciu tak mocne jak u Ciebie i wszystko jest ok. Czytalam ze tylko u 2 procent zdarza sie drugie poronienie, a po poronieniu ciaza jest zdrowa. Wiem ze stres jest zawsze, ja sie stresuje cala ciaze. Ale bedzie dobrze u Ciebie tez, jestem przekonana. Wedlug mnie takie mocne kreski to super info i naprawde dobrze rokuja.