reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Rozumiem. Chyba też zrobię podobnie w poniedziałek.
Martwi mnie tylko to wiercenie w brzuchu. Lekarz dopiero na czwartek bo lecze się w klinice w innym mieście.

reklama
Już raz miałam stracona ciążę ale bardzo słaba kreska była też 3 dni po spodziewanej ale ta dzisiaj to nie zostawia cienia wątpliwości:) tylko boję się że póki do lekarza trafię to może za późno będzie po ewentualny dhupaston czy luteine. Oni dają w ciemno czy najpierw sprawdzają jaki jest poziom i czy wymaga pacjentka podania?
Jak to było u Ciebie Fado ?

Dziękuję za gratulacje ale tym razem dopiero jak lekarz potwierdzi to będę pewna. ;)
Gratulacje. Mam wrazenie ze jak ciaza jest zdrowa to sie utrzyma i z luteina i bez, a jak cos jest nie tak to luteina ani nic jej nie pomoze. Jak mialam bardzo blada kreske to mimo luteiny nie utrzymala sie, ale dwie mocne kreski dobrze rokuja :)

Super, dzięki za uspokojenie :)

Załączniki

• 20190816_150626.jpg
    20190816_150626.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 114
Hej dziewczyny. Gratuluję wszystkim którym się udało u mnie dziś 23 dc a cykle mam 28-29 dni. Z narzeczonym staramy się już kilka cykli. W tym spróbowalismy z żelem Concencive plus bo już byliśmy zdesperowany. Od kilku dni czuje mega klicoa w. Jajnikach głównie w lewym boli podbrzusze . Ciągnie. Jest mi słabo co jakiś czas oblewaja mnie poty. W pracy ledwo wytrzymuje. Mega senność mnie ogarnia ostatnio. I od 3 dni pojawia mi się trochę krwi w nosie. Jejku jak ja bym już chciała ujrzeć tak jak wy 2 kreski..

Hej dziewczyny. Gratuluję wszystkim którym się udało u mnie dziś 23 dc a cykle mam 28-29 dni. Z narzeczonym staramy się już kilka cykli. W tym spróbowalismy z żelem Concencive plus bo już byliśmy zdesperowany. Od kilku dni czuje mega klicoa w. Jajnikach głównie w lewym boli podbrzusze . Ciągnie. Jest mi słabo co jakiś czas oblewaja mnie poty. W pracy ledwo wytrzymuje. Mega senność mnie ogarnia ostatnio. I od 3 dni pojawia mi się trochę krwi w nosie. Jejku jak ja bym już chciała ujrzeć tak jak wy 2 kreski..
Trzymam kciuki ..
Ja również próbowałam z tym żelem i udało się w trakcie 2 cyklu stosowania nie wiem czy jego zasługą czy nie ale na pewno nie zaszkodził [emoji4] powodzenia

reklama
Do góry