Lilianaa
Zaciekawiona BB
Dokładnie. Ja gdzie nie pójdę tam są dzieci. Bardzo utrudnia się wstrzelic w owu tylko że nawet nie wiem czy ja mam i czy w każdym cyklu u mnie jest. Teraz jak miesiączka przyjdzie to zaczynam robić testy owu mierzenie temp zacznę zażywać castagnusa i mój m już zazywa witaminy.
Nie wiem dlaczego my kobiety mamy problem z zajściem w ciążę A te co nie chcą albo pójdą po pijaku z przypadkowym kolesiem zachodzą w ciążę i większość po rzuca dzieci albo wyrzuca na śmietnik. To jest niesprawiedliwe naprawdę niesprawiedliwe.
Czasami mam dość ale nie poddaje się ponieważ bardzo mi zależy na dziecku bo tylko dziecka nam brakuje do pełnego szczęścia z moim M.
Dokładnie. Ja gdzie nie pójdę tam są dzieci. Bardzo utrudnia się wstrzelic w owu tylko że nawet nie wiem czy ja mam i czy w każdym cyklu u mnie jest. Teraz jak miesiączka przyjdzie to zaczynam robić testy owu mierzenie temp zacznę zażywać castagnusa i mój m już zazywa witaminy.
Nie wiem dlaczego my kobiety mamy problem z zajściem w ciążę A te co nie chcą albo pójdą po pijaku z przypadkowym kolesiem zachodzą w ciążę i większość po rzuca dzieci albo wyrzuca na śmietnik. To jest niesprawiedliwe naprawdę niesprawiedliwe.
Czasami mam dość ale nie poddaje się ponieważ bardzo mi zależy na dziecku bo tylko dziecka nam brakuje do pełnego szczęścia z moim M.
Ja stosowalam w tym miesiącu testy owu i mam nadzieję że wszystko dobrze pokazały. Testy owu przy tak nieregularnych cyklach to dobry pomysł ale mam nadzieję że już Ci nie będę potrzebne, przynajmniej przez najbliższe 9 miesięcy, a @ nie przyjdzie!
Dokładnie tak, ostatnio sobie właśnie myślałam jakie to życie jest niesprawiedliwe. Kobiety z typowej patologii mają 5-6 dzieci, które wychowują się w takich a nie innych warunkach a pary którym do szczęścia brakuje tylko dziecka i które są w stanie zapewnić mu wszystko co najlepsze - nie mogą zajść... już nie mówiąc o imprezowych wpadkach!
Trzeba wierzyć że będzie dobrze. Nie poddawaj się. Wytrwałość i cierpliwość popłaca.