reklama
A jaki kwas jadlas???
2 lata ,ale w tym 2 razy poroniłam ,raz pusty pęcherzyk a 2 raz serduszko przestało bić w 9 tyg ,od początku zarodek i beta i wszystko było za duże ,ale od razu mówie nie zdążyłam zrobić badań genetycznych ani żadnych takich i po pół roku zaszłam w ciąże ,po zmianie kwasu foliowego i diecie 10 kg straciłam
Fado123
Fanka BB :)
Z solgaruA jaki kwas jadlas???
U mnie 6 dni czas płynie bardzo wolno, jajniki kloja ale ja wiem ze to nie możliwe żeby się udało nie czuje oprócz tego pobolewania raz na czas nic, piersi też nie bolą więc wolę mieć nastawienie na nie [emoji3061]trzeba tylko wyczekac na tą @ paskudna i działać dalej
Z solgaru
Hmm nie znam.
Z solgaru
Lilianaa
Zaciekawiona BB
U mnie 6 dni czas płynie bardzo wolno, jajniki kloja ale ja wiem ze to nie możliwe żeby się udało nie czuje oprócz tego pobolewania raz na czas nic, piersi też nie bolą więc wolę mieć nastawienie na nie [emoji3061]trzeba tylko wyczekac na tą @ paskudna i działać dalej
U mnie 3 dni ale strasznie się ciągnie...
A który dzidziuś?
U mnie 3 dni ale strasznie się ciągnie...
młoda1994
Tak ja wiem że TSH musi być poniżej 2 dlatego zamiast brać euthyrox n125 i n150 mam zażywać dziennie 150 i tym sposobem obniża TSHa i mi mój gina cały czas mówił ,że na ciąże tsh musi być poniżej 2
reklama
młoda1994
A te shejki co Ty piłaś to kupię normalnie w aptece?nie nie nie ja z herbalife tylko żadnych innych