młoda1994
Fanka BB :)
To co opisalas to faktycznie bardzo często jest mylone z objawami przed @ przed przeziębieniem acz kolwiek może być to ciaza. Masz rację lepiej nie robić testu. Poczekaj do terminu @ I jeśli nie przyjdzie zrób test A najlepiej idź na betę bo to jest pewniejsze. Nie każda dziewczyna w moczu ma na tyle hormonu ciazowego aby test ciążowy to wykrył. Ale jak już nie wytrzymasz to wykonaj ten test. Ale jeśli test ciążowy pokaże jedna kreskę A okresu nadal nie będzie to warto powtórzyć test po kilku dniach. Ale jak wyżej wspominałam najbardziej wiarygodny był by test z krwi.Cześć dziewczyny! Widzę, że wątek dosyć "świeży". Wobec tego mam pytanie. Od razu zaznaczę, że zdaje sobie sprawę że to forum to nie wyrocznia ale po prostu już świruję. To już 3 cykl wielkiego oczekiwania ale pierwszy z takimi objawami (dla chcącego nic trudnego haha). Jakoś kilka dni po owulacji zauważyłam że brzuch mnie pobolewa dosłownie tak jakby lada dzień miała przyjść miesiączka i trwa to do dzisiaj, a jestem 4 dni przed okresem. Wczoraj odczuwalam delikatne kłucie jajnika dzisiaj to samo A do tego od dwóch dni mam objawy jakby na przeziębienie. Boli mnie gardło mięśnie a do tego mam lekki stan podgorączkowy. Mierzę temperaturę i z dnia na dzień rośnie o 0.2. Czuję się jak przed chorobą. Normalnie w tym czasie bolą mnie już piersi na miesiączkę a tymczasem są miękkieale za to bardzo gorące i ciągną lekko po bokach od strony pachy. Pewnie sobie to wszystko wkręcam... na test trochę za wcześnie A dodatkowo wstrzymuje mnie potencjalne rozczarowanie i chyba wolę jeszcze pożyc parę dni w nadziei że to jednak nie objawy przeziębienia albo zbliżającej się miesiączki. A może ktoś miał podobnie a potem okazało się że to ciąża?
Życzę aby okazało się że jesteś w ciąży.