młoda1994
Fanka BB :)
To tak jak u mnie.Nie nie był biały i gesty ale nie ciągnąć
No nic czekam do 5 czerwca i dobie test jeśli @ Nie będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak u mnie.Nie nie był biały i gesty ale nie ciągnąć
To tak jak u mnie.
No nic czekam do 5 czerwca i dobie test jeśli @ Nie będzie.
No mi też nic nie dolega. Tylko te jajniki no i mam ten śluz.Trzymam kciuki kochana bo ja oprócz tego nie miałam żadnych objawów ciąży
Robiłaś test ciążowy ?Teraz pracuje na nocki więc to pojawia się właśnie w nocy. Jak się ruszam itd.
Jutro to by już był 7 dzień [emoji33][emoji33][emoji33]
@młoda1994 jednak jajnik lewy jeszcze trochę kłuje w dalszym ciągu
A no właśnie czyli na to nie ma co patrzeć.Ritka jeszcze raz GRATULACJE , a co do białego śluzu , jak i w ciąży tak i przed miesiączką się pojawia
Tak pierwszy od dawna, jestem na clo i po zastrzyku z ovitrelle no i teraz czekam na rezultaty oby zakończyły się dwiema kreseczkami.Wow nie słyszałam jeszcze ze tak lekarz zaleca możej to dobre a to twój pierwszy cykl z Luteina?
Kochana tego ci życzę.Tak pierwszy od dawna, jestem na clo i po zastrzyku z ovitrelle no i teraz czekam na rezultaty oby zakończyły się dwiema kreseczkami.
Kochana tego ci życzę.
A który dzisiaj dc?