reklama
adzik
Fanka BB :)
U mnie jeszcze 6 dni do @ także nie wiemJa gdzieś czytałam ,że czasem w ciąży w dniu miesiączki zdarza się plamienie , po prostu organizm musi się oczyścić ,
Kochana u mnie test pozytywny i na przemian kłuję mnie prawy i lewy jajnik, zaobserwowalas jakąś wydzieline?
Właśnie mnie brzuch nie boli. Ja odczuwam ból typowo po prawej lub lewej stronie na przemian. Ja już się mecze 5 dni i mam nadzieję że za nie długo się skończy ten ból. A wizyta u gin dopiero 18czerwca.
młoda1994
Nie jedynie co to mam mleczny śluz w pochwie ale wkładka czysta. Jajniki mnie bolą na przemian od poniedziałku. Rano nie bolą później znowu bolą później przestają i na wieczór bolą bardzo mocno że nie umiem nogi zgiac A co mówić o podniesieniu. Mam nawet problem z wejściem do wanny i z wyjściem z niej. Pierwszy raz coś takiego mam.Kochana u mnie test pozytywny i na przemian kłuję mnie prawy i lewy jajnik, zaobserwowalas jakąś wydzieline?
Ale test wczoraj 33dc wyszedł negatywny. Kolejny będę robić dopiero w środę jeśli nie będzie nadal @
adzik
Tak myślałam ale implantavja trwa max do 3 dni A u mnie już 6 dzieńTo może implantacja zarodka?
Hmm no ja czuję tylko drobne klucia nie jest to na pewno ból, a mleczny sluz też miałam tylko rano na papierze a resztę w pochwie nie ma tego tak żeby się lało
Nie jedynie co to mam mleczny śluz w pochwie ale wkładka czysta. Jajniki mnie bolą na przemian od poniedziałku. Rano nie bolą później znowu bolą później przestają i na wieczór bolą bardzo mocno że nie umiem nogi zgiac A co mówić o podniesieniu. Mam nawet problem z wejściem do wanny i z wyjściem z niej. Pierwszy raz coś takiego mam.
Ale test wczoraj 33dc wyszedł negatywny. Kolejny będę robić dopiero w środę jeśli nie będzie nadal @
reklama
młoda1994
No ja mam tak samo tylko odczuwam intensywnie ból jajników. Teraz akurat od kilku godzin boli mnie lewy jajnik tylko A prawy cmi.Hmm no ja czuję tylko drobne klucia nie jest to na pewno ból, a mleczny sluz też miałam tylko rano na papierze a resztę w pochwie nie ma tego tak żeby się lało