reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie się o dzidiusia i Plamienie

atenawds - ja też obstawiam 3 możliwość :) jak usg ma wykryć tak malutką dzidzię? ;-) nie martw się, uważaj na siebie i koniecznie powtórz badanie!

reklama
atenawds - trzymam kciuki!!!!!
ja rozmawiałam z lekarzem i powiedział ze muszę poprostu próbować, choć nie zrobił mi żadnych badań. Kierował sie poprostu tym że mam 8 letnią córeńkę i rok temu miałam poronienie w 6 tygodniu... więc tak probujemy dalej...

Ja znalazlam wczoraj artykul na ktoryms z forum o badaniach hormonalnych dla starajacych sie... No i niestety (a moze i stety) jest tam rowniez opisany problem podwyzszonej prolaktyny, ja juz od dawna mam za wysoka, ale nigdy nie wiedzialam jak interpretowac wyniki, teraz juz wiem i te wyniki nie sa zachwycajace, nie ukrywam jestem bardzo mloda osoba i juz mam powazne problemy hormonalne :( smutne to troche ale mam nadzieje ze wkoncu sie z tego wylecze, chyba ze wczesniej pojawi sie Dzidzia :)) Moja Ginekolog polecila mi teraz zajsc w ciaze aby to wszytsko sie jakos unormowalo, ale to chyba teraz bedzie mistrzostwo jesli nam sie uda :)

Marta, Pola... jeśli długo się staracie i podejrzewanie że coś jest nie tak, to może warto by zmienić lekarza? ..
Co u was dziewczynki? nie odzywcie się...:(
atena - co u CIebie? powtórzyłaś badania?

Witaj ivi :) no zobaczymy powalcze jeszcze troszke i jesli to nie da rezultatow to rzeczywiscie albo zmienie lekarza albo lekarstwa :) juz jestem po @, wiec czas zaczac :D a co u Ciebie ivi ??

hej hej :) jestem :) Ale mam propozycję, może przeniesiemy rozmowę na wątek główny, co wy na to?:))

witajcie,

Od 3msc staramy sie z Mężem o dzidziusia. w sumie to od 2,poniewaz mialam niejasnosci w wynikach badan.....wiec to nasza druga proba... za 1 razem sie nie ualo:(:(:( A teraz mialam okres 8maja......dzis dostalam dziwne plamenia:? co to moze znaczyc ? stres? Kupilam testy owulacyjne,pierw byla 1 kreska,potem 1 i druga słabsza....dziś znów 1 :/ nie wiem co mylec:( tak bardzo chce dzidziuia:(

reklama
witam mam problem spuznił mi sie okres zrobiłam test wyszedł pozytywny a za 3 dni dostałm okresu czy to znaczy ze test sie pomylił :-( a może nadal jestem w ciąży? pomocy!

Do góry