reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranie się o dzidiusia i Plamienie

atenawds - ja też obstawiam 3 możliwość :) jak usg ma wykryć tak malutką dzidzię? ;-) nie martw się, uważaj na siebie i koniecznie powtórz badanie!

reklama
atenawds - trzymam kciuki!!!!!
ja rozmawiałam z lekarzem i powiedział ze muszę poprostu próbować, choć nie zrobił mi żadnych badań. Kierował sie poprostu tym że mam 8 letnią córeńkę i rok temu miałam poronienie w 6 tygodniu... więc tak probujemy dalej...

Ja znalazlam wczoraj artykul na ktoryms z forum o badaniach hormonalnych dla starajacych sie... No i niestety (a moze i stety) jest tam rowniez opisany problem podwyzszonej prolaktyny, ja juz od dawna mam za wysoka, ale nigdy nie wiedzialam jak interpretowac wyniki, teraz juz wiem i te wyniki nie sa zachwycajace, nie ukrywam jestem bardzo mloda osoba i juz mam powazne problemy hormonalne :( smutne to troche ale mam nadzieje ze wkoncu sie z tego wylecze, chyba ze wczesniej pojawi sie Dzidzia :)) Moja Ginekolog polecila mi teraz zajsc w ciaze aby to wszytsko sie jakos unormowalo, ale to chyba teraz bedzie mistrzostwo jesli nam sie uda :)

Marta, Pola... jeśli długo się staracie i podejrzewanie że coś jest nie tak, to może warto by zmienić lekarza? ..
Co u was dziewczynki? nie odzywcie się...:(
atena - co u CIebie? powtórzyłaś badania?

Witaj ivi :) no zobaczymy powalcze jeszcze troszke i jesli to nie da rezultatow to rzeczywiscie albo zmienie lekarza albo lekarstwa :) juz jestem po @, wiec czas zaczac :D a co u Ciebie ivi ??

hej hej :) jestem :) Ale mam propozycję, może przeniesiemy rozmowę na wątek główny, co wy na to?:))

witajcie,

Od 3msc staramy sie z Mężem o dzidziusia. w sumie to od 2,poniewaz mialam niejasnosci w wynikach badan.....wiec to nasza druga proba... za 1 razem sie nie ualo:(:(:( A teraz mialam okres 8maja......dzis dostalam dziwne plamenia:? co to moze znaczyc ? stres? Kupilam testy owulacyjne,pierw byla 1 kreska,potem 1 i druga słabsza....dziś znów 1 :/ nie wiem co mylec:( tak bardzo chce dzidziuia:(

reklama
witam mam problem spuznił mi sie okres zrobiłam test wyszedł pozytywny a za 3 dni dostałm okresu czy to znaczy ze test sie pomylił :-( a może nadal jestem w ciąży? pomocy!

Do góry