reklama
atenawds - trzymam kciuki!!!!!
ja rozmawiałam z lekarzem i powiedział ze muszę poprostu próbować, choć nie zrobił mi żadnych badań. Kierował sie poprostu tym że mam 8 letnią córeńkę i rok temu miałam poronienie w 6 tygodniu... więc tak probujemy dalej...
ja rozmawiałam z lekarzem i powiedział ze muszę poprostu próbować, choć nie zrobił mi żadnych badań. Kierował sie poprostu tym że mam 8 letnią córeńkę i rok temu miałam poronienie w 6 tygodniu... więc tak probujemy dalej...
Ja znalazlam wczoraj artykul na ktoryms z forum o badaniach hormonalnych dla starajacych sie... No i niestety (a moze i stety) jest tam rowniez opisany problem podwyzszonej prolaktyny, ja juz od dawna mam za wysoka, ale nigdy nie wiedzialam jak interpretowac wyniki, teraz juz wiem i te wyniki nie sa zachwycajace, nie ukrywam jestem bardzo mloda osoba i juz mam powazne problemy hormonalne smutne to troche ale mam nadzieje ze wkoncu sie z tego wylecze, chyba ze wczesniej pojawi sie Dzidzia ) Moja Ginekolog polecila mi teraz zajsc w ciaze aby to wszytsko sie jakos unormowalo, ale to chyba teraz bedzie mistrzostwo jesli nam sie uda
witajcie,
Od 3msc staramy sie z Mężem o dzidziusia. w sumie to od 2,poniewaz mialam niejasnosci w wynikach badan.....wiec to nasza druga proba... za 1 razem sie nie ualo A teraz mialam okres 8maja......dzis dostalam dziwne plamenia:? co to moze znaczyc ? stres? Kupilam testy owulacyjne,pierw byla 1 kreska,potem 1 i druga słabsza....dziś znów 1 :/ nie wiem co mylec tak bardzo chce dzidziuia
Od 3msc staramy sie z Mężem o dzidziusia. w sumie to od 2,poniewaz mialam niejasnosci w wynikach badan.....wiec to nasza druga proba... za 1 razem sie nie ualo A teraz mialam okres 8maja......dzis dostalam dziwne plamenia:? co to moze znaczyc ? stres? Kupilam testy owulacyjne,pierw byla 1 kreska,potem 1 i druga słabsza....dziś znów 1 :/ nie wiem co mylec tak bardzo chce dzidziuia
czy ktos tu jeszcze zagląda
reklama