K
karolinka1992
Gość
Ja nadal czekam do @ chociaż czuje się jakbym miała ja dostać niestety No ale zobaczymy nie teraz to w następnym cyklu może się uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz rację koleżanko, jutro w dniu spodziewanej miesiączki zrobię test. Chyba że @ mnie wyprzedziDziewczyny na prawdę najlepiej poczekać jednak do terminu miesiączki z testowaniem bo tak to tylko człowiek niepotrzebnie się nakręca i potem jest przykro. Ja sama miałam różne objawy niby ciąży, nawet mi było niedobrze parę dni, bóle piersi, sutki wrażliwe, senność, bóle podbrzusza. Zrobiłam test był negatywny a popołudniu przyszła @ i wszystkie objawy znikły
Psychika na prawdę działa przeciwko nam czasem
I jak tam sytuacja?A ja jak siku robiłam to lekko różowy papier był. Więc pewnie już okres
I jak tam?Ja robiłam dwa testy które podobno są zalane ale pozytywne ju tak bardzo się cieszyłam a tu szybko mnie z błędu wyprowadziły dziewczyny no nic poczekam do środy albo jutra i znów zrobię
Następnego śnią robiłam dwa kolejne takie same i tez blade kreski pozytywne ale nie były już zalane ale jeszcze dziś kupię już innej firmy z większa czułością 25 bo tamte było 10 i w środę zrobię bo będzie 30 dzień cykluI jak tam?
Testy 10 są bardziej czułe niż te 25.Następnego śnią robiłam dwa kolejne takie same i tez blade kreski pozytywne ale nie były już zalane ale jeszcze dziś kupię już innej firmy z większa czułością 25 bo tamte było 10 i w środę zrobię bo będzie 30 dzień cyklu
No to super, gratulacjeNastępnego śnią robiłam dwa kolejne takie same i tez blade kreski pozytywne ale nie były już zalane ale jeszcze dziś kupię już innej firmy z większa czułością 25 bo tamte było 10 i w środę zrobię bo będzie 30 dzień cyklu
Testy 10 są bardziej czułe niż te 2
To dobrze . Ja jestem jeszcze przed okresem wiec jeszcze jestem taka nie pewna jeszcze zrobię w tym tyg pewnie test dla pewnościGratulacje! Nawet słabe kreski oznaczają ciąże. Znajoma miała taką błądziutką, że ledwo widać.
U mnie niestety okres się zaczął.