reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

A czy któraś miała tak, ze zaszła w ciąże na Clo mimo braku śluzu płodnego?
Czy brak śluzu płodnego w cyklu z Clo świadczy o braku OWU? i o tym że żaden pęcherzyk nie wypuścił jajeczka?

reklama
Czy brak śluzu płodnego w cyklu z Clo świadczy o braku OWU? i o tym że żaden pęcherzyk nie wypuścił jajeczka?
Ponawiam pytanie 😊 ja miałam stymulowany cykl clo na usg widoczne były dwa pęcherzyki 17 i 20 mm dostałam zastrzyk w sobote ale nie czuje żeby mi pękł i nie mam śluzu płodnego jutro kolejna wizyta na usg

Hej dziewczyny...czasem tu zagladne ale o czym tu pisać.... Zabezpieczałam się z mężem w tym cyklu by zrobić drożność...ale nie wiem czy się uda zrobić, bo kolejny miesiąc zaczęłam plamić równo trzy dni po okresie. Nie staram się, badania stoją w miejscu. W klinice powinnam być w lipcu mamy wrzesień a ja dalej bez drożności więc jestem w zawieszeniu. Jest do dup.y i już chyba tak zostanie na zawsze.

Ja nie zauważyłam jakiejś zmiany w śluzie. Gdyby nie monitoring i ból jajników, to bym pewnie nie wiedziała, że owu była. Cisza była, więc nie sugeruj się do końca tym śluzem :)

reklama
Do góry