reklama
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
Ponawiam pytanie ja miałam stymulowany cykl clo na usg widoczne były dwa pęcherzyki 17 i 20 mm dostałam zastrzyk w sobote ale nie czuje żeby mi pękł i nie mam śluzu płodnego jutro kolejna wizyta na usgA czy któraś miała tak, ze zaszła w ciąże na Clo mimo braku śluzu płodnego?
Czy brak śluzu płodnego w cyklu z Clo świadczy o braku OWU? i o tym że żaden pęcherzyk nie wypuścił jajeczka?
Manua
Fanka BB :)
Po clo jest mniej śluzu ponocPonawiam pytanie ja miałam stymulowany cykl clo na usg widoczne były dwa pęcherzyki 17 i 20 mm dostałam zastrzyk w sobote ale nie czuje żeby mi pękł i nie mam śluzu płodnego jutro kolejna wizyta na usg
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
No właśnie u mnie to się sprawdziło bo mam go bardzo mało w tym cykluPo clo jest mniej śluzu ponoc
Manua
Poczytaj wcześniejsze posty tam dziewczyny pisaly co brały na śluzNo właśnie u mnie to się sprawdziło bo mam go bardzo mało w tym cyklu
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
Ok dziękujęPoczytaj wcześniejsze posty tam dziewczyny pisaly co brały na śluz
KiedyPytam
Hej dziewczyny...czasem tu zagladne ale o czym tu pisać.... Zabezpieczałam się z mężem w tym cyklu by zrobić drożność...ale nie wiem czy się uda zrobić, bo kolejny miesiąc zaczęłam plamić równo trzy dni po okresie. Nie staram się, badania stoją w miejscu. W klinice powinnam być w lipcu mamy wrzesień a ja dalej bez drożności więc jestem w zawieszeniu. Jest do dup.y i już chyba tak zostanie na zawsze.
Agnness
Ja nie zauważyłam jakiejś zmiany w śluzie. Gdyby nie monitoring i ból jajników, to bym pewnie nie wiedziała, że owu była. Cisza była, więc nie sugeruj się do końca tym śluzemA czy któraś miała tak, ze zaszła w ciąże na Clo mimo braku śluzu płodnego?
Czy brak śluzu płodnego w cyklu z Clo świadczy o braku OWU? i o tym że żaden pęcherzyk nie wypuścił jajeczka?
KiedyPytam
Dobra. Jutro mam drożność .... Boje się hehe. Ale to dobrze że już.
reklama
Manua
Aby wszystko się udaloDobra. Jutro mam drożność .... Boje się hehe. Ale to dobrze że już.