reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Dziewczyny jestem po badaniu i niestety nie byłam u mojego lekarza bo go nie bylo dzis;/ i bylam u innej pani doktor i ona stwierdziła ze peherzyki sa male bo maja 8.4 mm i 10mm. Na pytanie ile powinny miec odpowowiedziala ze 10 cm :/ przecież pecherzyki podaje sie w mm;/

Dodam ze dziś 10 dzien cyklu
Albo ja zle zrozumiałaś albo to jakiś konował. Idź za 5 dni na USG. Przecież rosną co dzień p 1-2 mm. To normalna wielkość na ten moment. Mi też tak lekarka powiedziała raz że za male, a za tydzień miałam piękne pęcherzyki. I owu w 23 dc.

Albo ja zle zrozumiałaś albo to jakiś konował. Idź za 5 dni na USG. Przecież rosną co dzień p 1-2 mm. To normalna wielkość na ten moment. Mi też tak lekarka powiedziała raz że za male, a za tydzień miałam piękne pęcherzyki. I owu w 23 dc.
Jeszcze się jej pytam cm??? A ona tak cm... Cale szczescie ze w wtorek juz jest moj lekarz;)

reklama
Do góry