Powiem Ci tak jestem po ovitrelle dziś tydzień A wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie osierdzia i aorty w sercu, ginekolog wiedząc że ostatnio miałam stany podgoraczkowe bez infekcji zleciła badanie ASO wynik pierwszy 514 byłam u niej z wynikiem i powiedziała że wysoki ale nic Nie trzeba z nim robić bo jak zajde to heoaryna acard i encorton i tak będę musiala brać. Uspokoila mnie więc w tym cyklu była mocna stymulacja CLO ,lamette plus ovitrelle później duphaston i brać do zrobienia bety ale zalecila jeszcze co dwa dni robić najtansze sikanca 10 by wiedzieć ile się we mnie utrzymuje i tak w 2.12 były 2 krachy 4.12 byl cień cienia A dziś jest dużo mocniejsza jak zaraz po zastrzyku .
Byłam u rodzinnej i spytalam o to ASO kazala powtórzyć na cito wynik jeszcze gorszy ,kazala iść szybko do kardiologa
Miałam echo-zapalenie osierdzia, aorty, zły przeplyw i płyn pod sercem czyli Paciorkiewicz poszedł w serce Kardiolog powiedział że ciaza jest teraz zagrożeniem dla mnie , czeka mnie rok antybiotykoterapi . Lepiej jak by się nie udało A ja temp 37.4
Śluz mleczny mnie zalewa dosłownie. . .
W innych okolicznościach bym skakała że szczęścia A ja wyje 3 dzień . . .
Gardło to pikus, dziecko jest chronione jeszcze bardzo dlugo.
Czekanie do wtorku na bete to wieczność...