Ja mam od paru cykli. Lubię go ale w ciążę nie zaszłamHej dziewczyny czy któraś z was stosowała żel Fertilsafe plus? Pomaga szkodzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam od paru cykli. Lubię go ale w ciążę nie zaszłamHej dziewczyny czy któraś z was stosowała żel Fertilsafe plus? Pomaga szkodzi?
Ja mam Prefert Vaginal Gel. Ogolnie i ten i ten chwala, nie zatrzymuja plemnikow jak te z durexa.
Fajne uczucie nawilzenia podczas stosunku.
Lekarze często się mylą bardzo się cieszę koniecznie napisz jaka beta! trzymam kciuki!Dziewczyny pamiętacie jak lekarz przekreślił cykl 10 dnia, powiedział ze pęcherzyk już nie urośnie i z tego cyklu nic nie będzie?? Właśnie spodziewam się @, zrobiłam test i pozytywny!!! Druga kreska jest mało widoczna, ale jest! Zrobiłam właśnie BetęHCG, wynik ok 18:00. Jestem tak skołowana, że nie wiem co mam o tym myśleć, jestem w szoku.
Tak na oby dwuch widać kreski różowe ale jasne. Dla potwierdzenia leć na betę.Dziewczyny, 29 dc. Lewy jajnik dosyc mocno boli.
Zrobilam test, widzicie cos czy juz mi sie na glowe rzucilo?Zobacz załącznik 1045678Zobacz załącznik 1045679
Dziewczyny, 29 dc. Lewy jajnik dosyc mocno boli.
Zrobilam test, widzicie cos czy juz mi sie na glowe rzucilo?Zobacz załącznik 1045678Zobacz załącznik 1045679
No ja widzęDziewczyny, 29 dc. Lewy jajnik dosyc mocno boli.
Tak na oby dwuch widać kreski różowe ale jasne. Dla potwierdzenia leć na betę.