reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Widzę wysyp pozytywnych wieści :) cieszę się max
Mnie teraz czeka ciężka sprawa z moja bratowa. 3 poronienie i to dziewczyna w wieku 19 lat :( mam jej doradzić czy ma pogrzeb zrobić. Wiem ze są tu mamy po poronieniami ... jakieś wsparcie? Rady?

Nigdy nie poronilam, ale moja siostra tak.
Zrobila pogrzeb. Mowila ze jej lzej z ta mysla, ze moze zapalic znicz i chwile posiedziec przy grobie.
Widzę wysyp pozytywnych wieści :) cieszę się max
Mnie teraz czeka ciężka sprawa z moja bratowa. 3 poronienie i to dziewczyna w wieku 19 lat :( mam jej doradzić czy ma pogrzeb zrobić. Wiem ze są tu mamy po poronieniami ... jakieś wsparcie? Rady?

No ja 2dc krew mnie zalewa :) od 5 rana brzuch napi%&* . Dziś umówiłam męża na badanie nasienia - boje sie
Szlak..... Niech to szlak.... Badz dzielna mimo to. ...... Mówi Ci ta, która nie ma w sobie żadnych pozytywnych emocji że się uda.... Ehhh. No jak nie robiliście to zróbcie. Dziwne że ci lekarz nie kazał przed stymulacja bo u mnie to była podstawa.

Szlak..... Niech to szlak.... Badz dzielna mimo to. ...... Mówi Ci ta, która nie ma w sobie żadnych pozytywnych emocji że się uda.... Ehhh. No jak nie robiliście to zróbcie. Dziwne że ci lekarz nie kazał przed stymulacja bo u mnie to była podstawa.
Mówił, mówił ale musieliśmy to dobrze zgrać bo musimy kawałek jechać :) U mnie pęcherzyki nie rosły więc myślalam, że się obejdzie no ale coż trzeba to trzeba :) a co u ciebie? temp poszła do góry?

Mówił, mówił ale musieliśmy to dobrze zgrać bo musimy kawałek jechać :) U mnie pęcherzyki nie rosły więc myślalam, że się obejdzie no ale coż trzeba to trzeba :) a co u ciebie? temp poszła do góry?
Gdzie tam. Katastrofa. Już jestem w rozpaczy, łapie doła i marzę o tym żeby okres mi przyszedł szybko i ruszył nowy cykl. Bo ja jestem już w 30 dc!!!! A jeszcze z 9 dni...... Czyli cykl 40dniowy. Dramat.

Załączniki

• Screenshot_20191115-074621.png
    Screenshot_20191115-074621.png
    49,6 KB · Wyświetleń: 33
Gdzie tam. Katastrofa. Już jestem w rozpaczy, łapie doła i marzę o tym żeby okres mi przyszedł szybko i ruszył nowy cykl. Bo ja jestem już w 30 dc!!!! A jeszcze z 9 dni...... Czyli cykl 40dniowy. Dramat.
Strasznie długi cykl :) ale nigdy nie wiadomo co nam tam szykuje matka natura :) Uda się gdy będziemy najmniej się tego spodziewać :)

reklama
Do góry