reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej;) w poprzednim cyklu zaczelam duphaston po nim byl okres, a od 3 do 7 dc clostilbegyt, wczoraj 10 dzień i pusto brak owulacji:/teraz czekam i znowu duphaston a potem clostilbegyt po 2 tabletki dziennie. Czy ktos tez tak mial ze po 1 tabletce dziennie owulacji nie było?

reklama
Hej;) w poprzednim cyklu zaczelam duphaston po nim byl okres, a od 3 do 7 dc clostilbegyt, wczoraj 10 dzień i pusto brak owulacji:/teraz czekam i znowu duphaston a potem clostilbegyt po 2 tabletki dziennie. Czy ktos tez tak mial ze po 1 tabletce dziennie owulacji nie było?
Hej. Ja miałam tak, że nie pojawiło się nic. Jedynie reszta pęcherzyka z poprzedniego cyklu stała się torbielą, ale zniknęło to w 14dc, i dopiero w 21 dc pojawiły się pęcherzyki. I jeden dominujący. Z mojego doświadczenia... Sprawdź za 5 dni jak masz mozliwosc.

Ale śluzu brak, tylko ból jajników od czasu do czasu. Lekarz mi powiedział tylko tyle ze w następnym cyklu po 2 tabletki bo tu niestety nie ma pęcherzyków:/

Ja miałam taką sytuację. Dwa cykle po 1 tabletce i nic nie rosło.
W pierwszym cyklu z CLO w 12 dc pęcherzyk mial 10mm. Dostałam luteinę od 16 dnia cyklu, bo lekarz stwierdził, że nic z tego nie będzie. Powinien urosnąć w następnym cyklu. Przyszła @ bardzo dziwna, skąpa, bez skrzepów. Cykl trwał 22 dni. Znowu CLO 1 dziennie i w 11dc nic nie było na monitoringu. Trochę płynu macicy, jakby już po owulacji, ale to przecież nie możliwe bo 11 dzień cyklu, innych oczywistych dowodów nie było. Jedyną dziwna rzecz to w 5dc kiedy zaczęłam drugi cykl z CLO to nagle śluz płodny z plamieniem po @. Akurat nie miałam możliwość narobić testu owu...
Ogólnie lekarz powiedział, że CLO mi wszystko rozregulowalo i będziemy zmieniać lek...także teraz znowu luteina i czekam na @.

reklama
Do góry