reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Cześć. Pozwolę sobie do was dołączyć. W grudniu 2018 odstawiłam tabletki antykoncepcyjne po kilku latach brania i od tej pory staramy się z mężem o dziecko. Nie wrócił mi naturalny okres, a z owulacją też kiepsko. Brałam Luteinę, Jeanine i Cycloprogynove. Teraz jestem w trakcie pierwszego cyklu z Clostilbegyt, dzisiaj byłam na monitoringu i wychodzi na to, że nie za bardzo na mnie podziałał. Dostałam teraz Euthyrox żeby obniżyć TSH i mam wziąć jutro zastrzyk Bemfola, a we wtorek znowu na monitoring. Czy któraś z was używała tego zastrzyku? Rzeczywiście pomaga on na owulację? Powoli już łapie doła, bo tyle miesięcy i nic się nie poprawia :(

Ja przytyłam na clo, ale może po prostu wiecej jadlam. Sama nie wiem.

Ja właśnie więcej nie jadłam, wręcz mniej plus ćwiczenia.

A co do tego ile cyklów to u mnie lekarz planuje najwiecej 6. Dwa cykle miałam z jedna tabletka o teraz kolejny zaczynam z dwoma tabletkami dziennie. Aż się boje jak mój organizm zareaguje. Mam nadzieje, ze szybciej się uda niż te 6 cykli

Ja właśnie więcej nie jadłam, wręcz mniej plus ćwiczenia.

A co do tego ile cyklów to u mnie lekarz planuje najwiecej 6. Dwa cykle miałam z jedna tabletka o teraz kolejny zaczynam z dwoma tabletkami dziennie. Aż się boje jak mój organizm zareaguje. Mam nadzieje, ze szybciej się uda niż te 6 cykli
Mi chyba po CLO też parę kg przybyło.. albo od słodkiego :p

U mnie tak samo dwa cykle 1 tab, teraz 3 cykl i 2 tab dziennie :)

Mi chyba po CLO też parę kg przybyło.. albo od słodkiego :p

U mnie tak samo dwa cykle 1 tab, teraz 3 cykl i 2 tab dziennie :)

Ja teraz zaczynam się pilnować razy dwa bo jak przy następnym cyklu te dwie tabletki będą to ja zanim zajdę to już będę miała ciążowy brzuszek [emoji23]
To idziemy równo, oby ten lek zaowocował [emoji813]️

reklama
Do góry