@edytab933 napewno dostaniesz ovitrelle zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków. Też je biorę. Mój zestaw to clo + ovitrelle. Tylko ja biorę 2x1 przez 5 dni i mam przy nim ładne endometrium i pęcherzyki zastrzyk dostaje 14 dni od brania tabletek czasami w 13 dni. A clo zaczynam brać kiedy przychodzi @ już taka pozadna.
reklama
Przy jakiej wielkości pęcherzyka lekarz każe robić Ci zastrzyk?@edytab933 napewno dostaniesz ovitrelle zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków. Też je biorę. Mój zestaw to clo + ovitrelle. Tylko ja biorę 2x1 przez 5 dni i mam przy nim ładne endometrium i pęcherzyki zastrzyk dostaje 14 dni od brania tabletek czasami w 13 dni. A clo zaczynam brać kiedy przychodzi @ już taka pozadna.
Jednak mój pęcherzyk urósł. Dziś 19 d.c., ma 19 mm i wieczorem mam wziąć zastrzyk W 15 d. c miał 12 mm. Nigdy nie miałam tak długiego cyklu, ale może wyjazd wakacyjny też na to wpłynął. Na pewno na clo trzeba robic też monitoring w dalszych dniach cyklu, bo można przegapić szanse.Trochę mnie pocieszyłaś, w niedzielę się dowiem czy coś urosło
Cześć dzisiaj 29 dzień. Owulacje miałam i 16 dniu cyklu. Potwierdzone pęknięcie na usg. Dzisiaj dostałam dziwne plamienie takie widać było na papierze jasno czerwone. Nie czuje nic oprócz bólu piersi i są dwa razy większe. Nic poza tym. Nie mam żadnych objawów @.. nie boli mnie brzuch ani nic. Czasami teraz czuje lekki ból jajnika lewego z którego była owulacja. Już straciłam nadzieje na ciąże w tym cyklu
JestemZosia
Fanka BB :)
Byłam u lekarza i zapisał mnie na zabieg udrażniania jajowodów.. Czy któraś mi może podpowiedzieć czy jak mam zabieg w 10dc to ten cykl jest stracony czy może się udać? W tym cyklu miałam cło i pęcherzyki urósł tylko do 15mm w piątek. Dziś poniedziałek a ja nie mam żadnych objawów owulacji. Nie kazał już brać zastrzyku i mówił że słaby przyrost
Czy wiecie jako jest przyrost pęcherzyków? I ptrzy jakiej wielkości pękają? Jestem, zielona a u lekarza totalnie nie wiedziałam o co pytać
Czy wiecie jako jest przyrost pęcherzyków? I ptrzy jakiej wielkości pękają? Jestem, zielona a u lekarza totalnie nie wiedziałam o co pytać
Przyrost zwykle 1-2 mm/dobę, a pękają bardzo różnie podobno optymalnie 20/22mm. Cykl po udrażnianiu ma największe szanse powodzenia.Byłam u lekarza i zapisał mnie na zabieg udrażniania jajowodów.. Czy któraś mi może podpowiedzieć czy jak mam zabieg w 10dc to ten cykl jest stracony czy może się udać? W tym cyklu miałam cło i pęcherzyki urósł tylko do 15mm w piątek. Dziś poniedziałek a ja nie mam żadnych objawów owulacji. Nie kazał już brać zastrzyku i mówił że słaby przyrost
Ok 20mm lub 18mm. Dokładnie nie powiem Ci jak bylo teraz bo ostatnio wizytę miałam 26 sierpnia i pęcherzyki miały po 13mm i zastrzyk kazał wziąść w piątek 30 sierpnia więc napewno urosły. Ale we wcześniejszych stymulacjach w roku 2018 właśnie takie wielkości miały pęcherzyki.Przy jakiej wielkości pęcherzyka lekarz każe robić Ci zastrzyk?
reklama
A na kiedy masz termin @ ? Czasami tak jest że przed @ są plamienia i nie musi Cię nic boleć aby wskazywało na przyjście @. Organizm jest różny i czasami może nam splatac figle.Cześć dzisiaj 29 dzień. Owulacje miałam i 16 dniu cyklu. Potwierdzone pęknięcie na usg. Dzisiaj dostałam dziwne plamienie takie widać było na papierze jasno czerwone. Nie czuje nic oprócz bólu piersi i są dwa razy większe. Nic poza tym. Nie mam żadnych objawów @.. nie boli mnie brzuch ani nic. Czasami teraz czuje lekki ból jajnika lewego z którego była owulacja. Już straciłam nadzieje na ciąże w tym cyklu
Trzymam mocno kciuki aby to jednak było zahniezdzenie.