Amur
Fanka BB :)
Hm mnie ciagnal jajnik ale tak od tego 5dpo do dzis. Ale brzuch nie. Bardziej promieniuje do biodra. Moze u Ciebie zawsze tak bylo po owu?A jak jajniki czy podbrzusze? Bolą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm mnie ciagnal jajnik ale tak od tego 5dpo do dzis. Ale brzuch nie. Bardziej promieniuje do biodra. Moze u Ciebie zawsze tak bylo po owu?A jak jajniki czy podbrzusze? Bolą?
Nie.. ja ogólnie nie cierpie na bóle brzucha.. ewentualnie pierwszy dzień miesiączki..Hm mnie ciagnal jajnik ale tak od tego 5dpo do dzis. Ale brzuch nie. Bardziej promieniuje do biodra. Moze u Ciebie zawsze tak bylo po owu?
Hm no to chyba bedziesz musiala czekac ja po 14dpo bede testowac akurat to wypadnie w @. Takze w @ lub dzien po zrobie beteNie.. ja ogólnie nie cierpie na bóle brzucha.. ewentualnie pierwszy dzień miesiączki..
Mnie przy braniu clo strasznie bolały jajniki... W dni płodne aż nie do wytrzymania... A wtedy trzeba się starać to czasem aż płakałam z bólu ale cóż... A później bolało też ale mnie aż do samego okresu wtedy ulga i potem znów po braniu tabletek... Każda jest inna ale życzę powodzenia to bd miały @ w tym samym czasieNie.. ja ogólnie nie cierpie na bóle brzucha.. ewentualnie pierwszy dzień miesiączki..
Źle napisałam hehe miały albo i nie raczej chodziło mi że czekanie życzę Ci jak najlepiej jakby co heh bo źle to zabrzmiało... Ja nie ludze się już okres przyjdzie jak zawsze.Mnie przy braniu clo strasznie bolały jajniki... W dni płodne aż nie do wytrzymania... A wtedy trzeba się starać to czasem aż płakałam z bólu ale cóż... A później bolało też ale mnie aż do samego okresu wtedy ulga i potem znów po braniu tabletek... Każda jest inna ale życzę powodzenia to bd miały @ w tym samym czasie
Jezeli masz monitoring nie potrzebujesz testow. Bo lekarz Ci powie jak wzrastaja pecherzyki i kiedy pękną takze owulacji nie przegapisz.Hej, ja od dziś zaczęłam 1 cykl z clo! Narazie nic nie czuje, nic nie boli, zobaczymy jutro po 2 dawce. Od kiedy najlepiej zacząć testy owulacyjne? W poniedziałek to będzie 9dc mam pierwszy monitoring, cieszę się ale i boje jak zareaguje na clo.
@Joanulka bierz olej z wiesiolka! Polepsza sie ilosc sluzu bo przy clo jest go malo mozesz nie zauwazyc nawet go
Napewno pomoże. Ja uzywalam jeszcze zel zwiekszajacy zywotnosc plemnikowOd jutra zacznę te 3tys mg dziennie a do owulacji, mam nadzieje ze pomoze bo u mnie kiepsko z płodnym. Cały cykl albo sucho albo biały wodny