reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

W końcu na każdą z nas przyjdzie czas :) mnie jeszcze czeka dużo badań i doszukiwania się ale jak to lekarz mówił pykac się cały czas ile się da hehe szczególnie ten weekend bo powinna być owu... Nie ludze się że w tym cyklu wyjdzie po 1,5 roku starań nie doszukuje się objawów że może w końcu się udało... Amur a jak twój psiaczek? Widzę że zmieniłaś zdjęcie na piękną łapkę pieska.:)

reklama
Ja ostatnio tez 39dc @ brak test i tu rozczarowanie negatywny plakalam caly dzien
Ja 13 dni temu dostałam miesiączki po 5 tygodniach.. myślałam, że oszaleje zanim przyjdzie, ale znam to rozczarowanie kiedy idziesz do toalety, a tam... ehh. Teraz staram się być nastawiona bardzo pozytywnie! Jest tyle super opinii o Clo! Musi się nam udać!!

Ja najwcześniej robię w dzień spodziewanej miesiączki i przede wszystkim się nie doszukuje.. taki test najlepiej uznać za negatywny, a później się pozytywnie zaskoczyć niż odwrotnie.. :)
o
Ja 13 dni temu dostałam miesiączki po 5 tygodniach.. myślałam, że oszaleje zanim przyjdzie, ale znam to rozczarowanie kiedy idziesz do toalety, a tam... ehh. Teraz staram się być nastawiona bardzo pozytywnie! Jest tyle super opinii o Clo! Musi się nam udać!!
No ba! Ale swoja droga polecam kubeczek menst. Kurcze super wynalazek

My z tymi seksami się rozpoczęliśmy i nie wiem kiedy przestaniemy Staram się cykle z Clo wykorzystać w 100%. Według ginekologa owu też powinnam mieć w weekend.. brzuch boli mnie od czwartku.. raz bardziej raz mniej :/ Chciałabym pójść jutro do ginekologa i zastanawiam się jak się wkręcić.. musiałabym coś kłamać:/

My z tymi seksami się rozpoczęliśmy i nie wiem kiedy przestaniemy Staram się cykle z Clo wykorzystać w 100%. Według ginekologa owu też powinnam mieć w weekend.. brzuch boli mnie od czwartku.. raz bardziej raz mniej :/ Chciałabym pójść jutro do ginekologa i zastanawiam się jak się wkręcić.. musiałabym coś kłamać:/
Hmm powiedz ze nie zrealizowali Ci recepty i zeby Cie przyjął

Hmm powiedz ze nie zrealizowali Ci recepty i zeby Cie przyjął
Nie przejdzie.. na ost wizycie nie dostałam zadnej recepty.. byłam w piątek i powiedział, że owu powinna być jakoś w weekend i mamy caly czas próbować.. zapytałam o termin w poniedziałek to powiedział, że to nie jest konieczne.. :( Musiałabym kłamać coś bardziej drastycznego.. np że wystąpiło jakieś krwawienie..

Nie przejdzie.. na ost wizycie nie dostałam zadnej recepty.. byłam w piątek i powiedział, że owu powinna być jakoś w weekend i mamy caly czas próbować.. zapytałam o termin w poniedziałek to powiedział, że to nie jest konieczne.. :( Musiałabym kłamać coś bardziej drastycznego.. np że wystąpiło jakieś krwawienie..
Hm to powiedz ze krwawilas okolo owulacyjne krwawienia tez sa

A to twój 1 cykl z CLO? Powinien po owu też cię przyjąć wg mnie żeby zobaczyć czy pęcherzyki pekly itp... Ja monitoring miałam niestety tylko w 3 cyklu bo mój lekarz jest taki zarabisty że twierdził że to jest w ogóle zbędne... I u innego miałam w 9dc potem w 13dc i 16dc wtedy było już po owu

Hm to powiedz ze krwawilas okolo owulacyjne krwawienia tez sa
Chyba będę musiała tak zrobić.. Nie uśmiecha mi się takie kłamanie, ale bardzo chciałabym sprawdzić co się tam dzieje..
A tak serio.. wczoraj na bieliźnie zauważyłam jakby krew.. tylko nie była to taka żywa krew.. taka jasno różowa, co to może oznaczać?

reklama
A to twój 1 cykl z CLO? Powinien po owu też cię przyjąć wg mnie żeby zobaczyć czy pęcherzyki pekly itp... Ja monitoring miałam niestety tylko w 3 cyklu bo mój lekarz jest taki zarabisty że twierdził że to jest w ogóle zbędne... I u innego miałam w 9dc potem w 13dc i 16dc wtedy było już po owu
Tak, to mój 1 cykl z Clo. Mój gin jest spoko.. zawsze pomoże, ale jeśli chodzi o temat ciąży trochę mnie olewa.. jego zdaniem jeśli zaszłam 2x Zajdę i 3.. nie trzeba się nad tym rozczulać.. jedną wizytę w 11dc zrobił chętnie, ale jego zdaniem kolejnych nie trzeba :/

Do góry