reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej dziewczyny

U mnie minęły 3 dni od odstawienia duphastonu ( skończyłam brać w czwartek wieczorem ) , miesiączki jak nie było tak nie ma , rano robiłam test ale negatywny :( dzisiaj 29 dc więc chyba marne szanse żeby coś się zmieniło, aczkolwiek moje cykle ostatnio trwały 33-35 dni .. sama nie wiem.
Na dzień dzisiejszy ból biustu i dalej taki wodnisty śluz.

Hej, do póki nie ma @ jest szansa! Może zagnieżdżanie było późno i jeszcze za wcześnie na test. Poczekaj do dnia spodziewanej @ ja oczywiście wytrzymasz [emoji28]

reklama
Po duphastonie na @ czekałam czasami nawet 10 dni dlatego wolę luteine po odstawieniu 2 dni i przychodzi. Zrób betę jak to fasolka to wyjdzie już pozytywna. Trzymam kciuki :)

Hej, do póki nie ma @ jest szansa! Może zagnieżdżanie było późno i jeszcze za wcześnie na test. Poczekaj do dnia spodziewanej @ ja oczywiście wytrzymasz
emoji28.png

Ja cały czas czekam i czekam i nie długo chyba nie wytrzymam tego czekania .. :D

Po duphastonie na @ czekałam czasami nawet 10 dni dlatego wolę luteine po odstawieniu 2 dni i przychodzi. Zrób betę jak to fasolka to wyjdzie już pozytywna. Trzymam kciuki :)

Aha no widzisz bo ja właśnie nie do końca wiedziałam ile mogę czekać na @ a lekarz w sumie też nie udzielił mi żadnej konkretnej odpowiedzi , OWU była między 15 a 17 dc i zastawiałam się czy duphaston nie skróci mi trochę cyklu.
Kalendarzyk mi pokazuje że @ mogę dostać w sobotę albo w niedziele miedzy 34 -35 dc więc może jest jakaś nadzieja...

Aha no widzisz bo ja właśnie nie do końca wiedziałam ile mogę czekać na @ a lekarz w sumie też nie udzielił mi żadnej konkretnej odpowiedzi , OWU była między 15 a 17 dc i zastawiałam się czy duphaston nie skróci mi trochę cyklu.
Kalendarzyk mi pokazuje że @ mogę dostać w sobotę albo w niedziele miedzy 34 -35 dc więc może jest jakaś nadzieja...[/QUOTE
Poczekaj jeszcze parę dni i powtórz test jak @ się nie pojawi. Ja też powinna mies okres jakoś w weekend i czekam do piątku z testowanie

reklama
Do góry