reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja kiedy brałam CLO to miałam takie bóle. Teraz kiedy już nic nie biorę to oboje zaczynaja się 1-2 dni przed miesiączka.
a na dziś mam termin :) i boli
Cześć, postanowiłam dołączyć do Was, gdyż podczytuję to forum już jakiś czas! U mnie starania o 1wszą ciążę już dość długo trwają, aż w końcu zdecydowałam się na klinikę leczenia niepłodności. Odkąd pamietam mam nieregularne cykle. Teraz jest mój pierwszy cykl z CLO (cykle bezowulacyjne). Brałam też zastrzyk z pregnylu (pod okiem lekarza i po monitoringu). Zbliżam się do 30 dnia cyklu, czuje bóle podbrzusza takie okresowe praktycznie od owulacji. Czy też odczuwałyście takie bóle w trakcie stymulacji CLO +pregnyl?

reklama
Cześć, postanowiłam dołączyć do Was, gdyż podczytuję to forum już jakiś czas! U mnie starania o 1wszą ciążę już dość długo trwają, aż w końcu zdecydowałam się na klinikę leczenia niepłodności. Odkąd pamietam mam nieregularne cykle. Teraz jest mój pierwszy cykl z CLO (cykle bezowulacyjne). Brałam też zastrzyk z pregnylu (pod okiem lekarza i po monitoringu). Zbliżam się do 30 dnia cyklu, czuje bóle podbrzusza takie okresowe praktycznie od owulacji. Czy też odczuwałyście takie bóle w trakcie stymulacji CLO +pregnyl?
mi po Clo bez zastrzyku zrobiły się torbiele.
Po Aromku (tez na wzrost pęcherzyków) i po zastrzyku nie miałam żadnych dolegliwości, aż do @ (w tym cyklu w ciąże nie zaszłam).
Teraz mam drugi cykl z Aromkiem, jestem dziś w 12dc, wczoraj OWU. Na razie nic nie czuje.

Ja po stymulacji Clo miałam bolesną owulacje z lewego jajnika a tak to ok

Cześć dziewczyny!
Jestem nowa na forum.

U nas drugi cykl starań z CLO, dziś 6 dc. A ogólnie staramy się od lipca.
CLO biorę 1-5 dc.
Jak się czujecie po CLO? Ja mam uderzenia gorąca a @ była mega bolesna i spóźniła się prawie tydzień 🤨

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry