KiedyPytam
Fanka BB :)
Dziewczyny 11.08 mam sono hsg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylam... 0.2Mimi idź na betę
Ojjjjj przykro miBylam... 0.2
Teraz żeby tylko jak najszybciej przyszła @ i działamy dalej nie poddajemy sięOjjjjj przykro mi
Jesteś pewna, że nic z tego nie wyszło? Mi zawsze jak się nie udawało to na badaniu wychodziło <0,1, a w udanym cyklu na pierwszym badaniu wyszło 0,4 co już dało mi do myślenia, po kolejnym było już dużo więcejBylam... 0.2
Błagam nie rób mi nadziei... Dzisiaj obudził mnie ból brzucha a dokładnie takie skurcze więc czekam na @Jesteś pewna, że nic z tego nie wyszło? Mi zawsze jak się nie udawało to na badaniu wychodziło <0,1, a w udanym cyklu na pierwszym badaniu wyszło 0,4 co już dało mi do myślenia, po kolejnym było już dużo więcej
Jesteś pewna, że nic z tego nie wyszło? Mi zawsze jak się nie udawało to na badaniu wychodziło QUOTE]
Błagam nie rób mi nadziei... Dzisiaj obudził mnie ból brzucha a dokładnie takie skurcze więc czekam na @
Tak wiem, że jest brak. Jednak na tyle razy robiłam betę i zawsze mi wychodziło poniżej 0,1, więc u mnie ten większy wynik, który de facto był poniżej 5 oznaczał ciąże tylko bardzo wczesną. Po prostu za wcześnie zrobiłam badanie, bo był to o ile dobrze pamiętam 9dpo.Poniżej 5 jest brak ciąży
Jesteś pewna, że nic z tego nie wyszło? Mi zawsze jak się nie udawało to na badaniu wychodziło <0,1, a w udanym cyklu na pierwszym badaniu wyszło 0,4 co już dało mi do myślenia, po kolejnym było już dużo więcej