reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Uuuu ... brzmi niezle. Do @ zostało 5 dni, temperatura jakaś dziwna ... do tego mam wysypkę. Doszłam do wniosku ze to uczulenie na antybiotyk, który brałam przed HSG. Bo wykluczylam uczulenie na kontrast :)
Wiecie, ja jestem dziwny człowiek. Zarządzam poradniami zdrowia i mam do dyspozycji lekarza POZ a diagnozuje się sama :) nie komentujcie, szewc w dziurawych butach chodzi, prawda? Ale chyba w czwartek pójdę do rodzinnego i się upewnię co do tej wysypki. Bo już nie wiem czy to na okres prognoza czy nie ..,
Brzmi może nieźle ale czy coś z tego będzie to kto wie .

reklama
Dzisiaj 1dc i zrobiłam badania... Jak w marcu prolaktyna była przy górnej granicy tak teraz poniżej normy... A wczoraj zapomniałam jeszcze tabletki na nią wziąć... No i chyba euthyrox mnie czeka
Screenshot_20200708_194149.jpeg

Kilka dni wcześniej bardzo mnie piersi bolały, a dzisiaj dziwnie mnie kłuło w dole brzucha, a teraz brzuch mnie zaczął boleć jak na okres 🙈 mam nadzieję że nie przyjdzie. Może wybiorę się na betę to będzie wszystko jasne.

Kilka dni wcześniej bardzo mnie piersi bolały, a dzisiaj dziwnie mnie kłuło w dole brzucha, a teraz brzuch mnie zaczął boleć jak na okres 🙈 mam nadzieję że nie przyjdzie. Może wybiorę się na betę to będzie wszystko jasne.
Mnie wczoraj tak kłuło... Dziś ból jak na miesiączke... Piersi mnie nie bolą ale są duże i jędrne... Co mnie trochę dziwi bo zawsze mnie bolą przed @. Jeszcze 5 dni.... Ogólnie od owulki mam bóle.... Ale wczoraj to miałam dość tego klucia....

reklama
Ja byłam dzisiaj na becie i czekam na wynik, teraz myślę że za szybko zrobiłam test i boję się że to moja przedwczesna radość. A ty testowałaś?

Ostatnia edycja:
Do góry