reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Oki, ja jeszcze nawet o tym nie myślę więc nie zagłębiam się w temat. Nie mam czasu nawet na wątek..
No mi lekarz powiedział dosłownie że trzeba to wszystko przyspieszyć, że naturalnie nie mam szans za bardzo. I nawet niezbyt chce mnie stymulować bez inseminacji. Chyba że ja będę chciała to możemy z dwa cykle naturalnie. Ale on jest za tym żeby od razu startować z inseminacja.

reklama
No mi lekarz powiedział dosłownie że trzeba to wszystko przyspieszyć, że naturalnie nie mam szans za bardzo. I nawet niezbyt chce mnie stymulować bez inseminacji. Chyba że ja będę chciała to możemy z dwa cykle naturalnie. Ale on jest za tym żeby od razu startować z inseminacja.
Ciekawe dlaczego? Czy to, że po 7dniach od owu plamisz czy że tyle lat starań... Uzasadnił swoje zdanie?

Hej wszystkim!
Ja właśnie zakończyłam 5 cykl na stymulacji, niestety w piątek przyszła @. W 4 cyklu mieliśmy mega duże nadzieje, były 3 pęcherzyki, wszystko poszło idealnie, jak się okazało, że nic z tego to rozczarowanie było największe jakie przeszliśmy do tej pory. Ten 5 cykl nawet nie wiem kiedy minął.. Były 2 pęcherzyki, wszystko zrobiliśmy idealnie ale już starałam się nie myśleć o tym za dużo, nie czytałam nic, prawie nie rozmawialiśmy z mężem na ten temat, nie doszukiwałam się objawów, zajęłam się innymi rzeczami.. Zrobiłam test w 14dpo, oczywiście negatywny, dzień później @. Nie będziemy podchodzić teraz do 6 cyklu, zrobię drożność i zobaczymy co dalej. Niestety od poprzedniego cyklu zaczęłam się bardzo źle czuć, mam problemy ze snem, zawroty głowy i parę innych mało przyjemnych dolegliwości. Teraz będę mieć dość intensywne dwa-trzy miesiące w pracy, do tego w sierpniu mam dwa wesela gdzie jestem świadkową więc do tego organizacja dwóch panieńskich, chciałabym się też tym cieszyć, będzie też na pewno trochę załatwiania i dodatkowych nerwów. Jeśli do tej pory nie wyszło to szczerze wątpię, że udałoby się akurat teraz przy większej ilości stresu..

<3
Oby los splatal Ci figla :)

Ja też nie wiem co z tego wyjdzie.... Od owulacji bardzo źle się czuję, mam bóle jak na miesiączke i to trwa od Owulacji, żołądek pobolewa i nie mam apetytu. Szczerze to ja już sama nie wiem co mam myśleć.... Do @ pozostało 7 dni i dodam że jestem w cyklu którym miałam robione hsg jajowody były drożne.

Ja tez za tydzień mam dostać @
I tez jestem w cyklu po HSG
:)
Ja też nie wiem co z tego wyjdzie.... Od owulacji bardzo źle się czuję, mam bóle jak na miesiączke i to trwa od Owulacji, żołądek pobolewa i nie mam apetytu. Szczerze to ja już sama nie wiem co mam myśleć.... Do @ pozostało 7 dni i dodam że jestem w cyklu którym miałam robione hsg jajowody były drożne.

reklama
Uuuu ... brzmi niezle. Do @ zostało 5 dni, temperatura jakaś dziwna ... do tego mam wysypkę. Doszłam do wniosku ze to uczulenie na antybiotyk, który brałam przed HSG. Bo wykluczylam uczulenie na kontrast :)
Wiecie, ja jestem dziwny człowiek. Zarządzam poradniami zdrowia i mam do dyspozycji lekarza POZ a diagnozuje się sama :) nie komentujcie, szewc w dziurawych butach chodzi, prawda? Ale chyba w czwartek pójdę do rodzinnego i się upewnię co do tej wysypki. Bo już nie wiem czy to na okres prognoza czy nie ..,

Ja już dziewczyny po wizycie. Teraz bez zastrzyku jest płyn w zatoce . Dzisiaj 14 dc edno ogromne 16 mm . I przerwa 2 miesiące.

Do góry