reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ovitrelle. Ale ja miałam inna sytuacje wzięłam clo gdzie zawsze mam swoją owu i jajeczka same pękają. Po 3ch tabl sobie więcej szkód i złego wyrzadxilam 😣
Ogólnie musze znaleźć lekarza który mnie dobrze poprowadzi bo co inny to inaczej gada . Mi znowu po clo tak uroslo endonetrium ze w życiu takiego nie miałam w 12dc 12mm
Widzisz, a ja wzięłam clo trzy miesiące temu, i w 14 dc miałam kilka małych pęcherzykow i jedna wielka torbiel. A w 21 dc się okazało że poznikały wszystko i zostały dwa piękne pęcherzyki i pękły po pregnylu. Ale teraz mam ponoć spróbować z Aromkiem. Bo ogólnie nie mam owulacji.

reklama
Widzisz, a ja wzięłam clo trzy miesiące temu, i w 14 dc miałam kilka małych pęcherzykow i jedna wielka torbiel. A w 21 dc się okazało że poznikały wszystko i zostały dwa piękne pęcherzyki i pękły po pregnylu. Ale teraz mam ponoć spróbować z Aromkiem. Bo ogólnie nie mam owulacji.
No to miałaś szczęście każda z nas jest inna jedna zareaguje tak druga tak . To w takim razie 3mam kciuki u mnie clo to mega zło i dużo mi zamieszalo i tez teraz będę cię męczyć z problemem cholera wie ile . Nie chce ani tego ani tego na cyklu prawidłowym gdzie mam własną owu i pecharzyki same zawsze pękają. Mi i w tym cyklu co brałam clo pecharzyki sane pękły. Jajeczka były jak to powiedziała ładne kształtem idealnym (nie torbielowate ) ale za to endometrium zwaryjowalo wywalilo coś innego . No cóż teraz będę walczyć aby się pozbyć lub zabieg mnie czeka

No to miałaś szczęście każda z nas jest inna jedna zareaguje tak druga tak . To w takim razie 3mam kciuki u mnie clo to mega zło i dużo mi zamieszalo i tez teraz będę cię męczyć z problemem cholera wie ile . Nie chce ani tego ani tego na cyklu prawidłowym gdzie mam własną owu i pecharzyki same zawsze pękają. Mi i w tym cyklu co brałam clo pecharzyki sane pękły. Jajeczka były jak to powiedziała ładne kształtem idealnym (nie torbielowate ) ale za to endometrium zwaryjowalo wywalilo coś innego . No cóż teraz będę walczyć aby się pozbyć lub zabieg mnie czeka
A to dziwne że takie endo i to źle... Ja mam Endo bez leków zawsze ok 11-12 ale mi lekarze mówią że to super, że idealne do zagnieżdżenia. Co się u ciebie stało z tym Endo?

A to dziwne że takie endo i to źle... Ja mam Endo bez leków zawsze ok 11-12 ale mi lekarze mówią że to super, że idealne do zagnieżdżenia. Co się u ciebie stało z tym Endo?
Wszystko zależy w którym dniu cyklu przed owulacja gdy endo wynosi 12mm to endo przerosniete byłam u 3 lekarzy z 3 się kontaktowalam przed oeulacja endo ma mieć około 8mm . 10mm to ja mam w ostatnim dniu cyklu a nie zaraz po okresie a przed owu. Masz rację endo 12mm to piękne ale po owulacji a przed miesiączka. Np. Dziewczyny z endo 17mm mają już endinetrioze jeśli endo wynosi 12mm w okresie owu to ono jeszcze przez te 14dni urośnie a nie może przekroczyć w necie pisze ze do 14mm 15mm

Ovitrelle. Ale ja miałam inna sytuacje wzięłam clo gdzie zawsze mam swoją owu i jajeczka same pękają. Po 3ch tabl sobie więcej szkód i złego wyrzadxilam [emoji21]
Ogólnie musze znaleźć lekarza który mnie dobrze poprowadzi bo co inny to inaczej gada . Mi znowu po clo tak uroslo endonetrium ze w życiu takiego nie miałam w 12dc 12mm
Mi gin powiedziała że pierw monitoring dopiero tabletki. Jeżeli zobaczy że mam naturalnie owu to nigdy mi nie da tabletek. No ja nie mam owu więc zaczynam kolejny cykl z aromkiem.
Szkoda że niektórzy lekarze przepisują wszystko jak cukierki.

Mi gin powiedziała że pierw monitoring dopiero tabletki. Jeżeli zobaczy że mam naturalnie owu to nigdy mi nie da tabletek. No ja nie mam owu więc zaczynam kolejny cykl z aromkiem.
Szkoda że niektórzy lekarze przepisują wszystko jak cukierki.
Daj spokój . Ale w pl to na prawdę żeby tylko sprzedać . Jestem teraz załamana całą sytuacją. Znowu czekanie itp. Tragic widocznie na dobrego lekarza to jest sukces juz osiągnięty .

Daj spokój . Ale w pl to na prawdę żeby tylko sprzedać . Jestem teraz załamana całą sytuacją. Znowu czekanie itp. Tragic widocznie na dobrego lekarza to jest sukces juz osiągnięty .
Nie wydaje mi się aby to był problem kraju tylko danego lekarza [emoji4] każdy lekarz to inne zdanie i opinia.

Nie wydaje mi się aby to był problem kraju tylko danego lekarza [emoji4] każdy lekarz to inne zdanie i opinia.
Mam koleżankę która pracuje jako przedstawiciel leków i jeździ po całej Polsce umawia się z różnymi lekarzami daje darmowe leki żeby takie sprzedawać wypisywać . Niektóre rzeczy mnie szokowaly! Ja uważam że to problem całego kraju a dobrych lekarzy jest bardzo mało .

Nie jestem w temacie... Co za leki wzięłaś w tym cyklu? Jsk nie Clo to co? Ja obecnie 3cykl na Clo
Tak same bardzo się ciesze ze nie wzięłam tego zastrzyku bo dopiero mi lekarz znajomy co prawda urolog ale znajomy i zadzwonił do swojej koleżanki ginekolog i pytał o zdanie i kobiety które maja własną owulacje i same pecherzyki pękają nie mogą brać tego zastrzyku bo to jest to samo co clo tylko 10krotnie mocniejsze i zstrzyk powoduje nadal wzrost pecharzykow i na następny miesiąc juz jest "przygotowane " kolejnych 5 pecharzykow około 10mm tym razem z drugiego jajnika. Mówił mi znajomy ze clo to nic innego jak clomifed ze on robi niezłą burze w organizmie i u mnie taka burze wywołał. Także żałuję bardzo ze to wzięłam człowiek uczy się na własnych błędach. No ale posłucham lekarza a co inny to inaczej mówi wiec nie wiadomo kogo słuchać .

reklama
Nie jestem w temacie... Co za leki wzięłaś w tym cyklu? Jsk nie Clo to co? Ja obecnie 3cykl na Clo
Nie wiem gdzie wyczytalas ze Nie brałam clo?
Brałam clo co to jest clostilbegyt = clomifed zawiera clomifed. Nie wiem gdzie wyczytalas ze ja coś innego brałam ?
Clo jest tylko dla kobiet które nie mają owulacji . Ja mam zawsze wzięłam i to był mój bardzo wielki błąd

Do góry