reklama
Mi przy 4 nie chciał podać zastrzyku. Uparłam się ale i tak nic z tego nie wyszłoNie wiem czy to rozsądne przy takiej ilości pecherzykow zastosowanie Ovitrelle. Mój lekarz powiedział, że przy wiekszej ilości pecherzykow to zakaz przytulanek. Zbyt duze ryzyko ciąży mnogiej
Agnness
Fanka BB :)
Mi w każdym cyklu same pękały. Tylko nie chciały rosnąć bez cloRozumiem a brałas zastrzyk żeby pękły bo mi mój lekarz z polski dał ovitrelle w razie "w" ze jakby jakiś nie pękł to wbijać żeby się torbiel nie zrobiła z tego dużego pecharzyka boje się właśnie ze tak może być oby się wchlonely same
Będę z nim rozmawiać tylko się dodzwonić nie mogę dzięki dziewczyny za rady .Mi przy 4 nie chciał podać zastrzyku. Uparłam się ale i tak nic z tego nie wyszło
Gdy lekarz mi dawał ten żelazny zestaw 1sze pytanie było czy boje się bliźniaków a ja ze nie a to on to idziemy na całość . Bo tak jak już wspominałam ja zawsze mam swoją owu i pecharzyki pękają same bo jest płyn w zatoce. Zastrzyk wbije jak będą 3 jeśli będą 5 to nic nie robie . Tylko on mi powiedział wyraźnie dobrze by było jak go użyje bo z tego się torbiel może zrobić i tu się boje
Agnness
Jak się boisz torbieli, to możesz zrobić zastrzyk, ale wstrzymać się ze współżyciemBędę z nim rozmawiać tylko się dodzwonić nie mogę dzięki dziewczyny za rady .
Gdy lekarz mi dawał ten żelazny zestaw 1sze pytanie było czy boje się bliźniaków a ja ze nie a to on to idziemy na całość . Bo tak jak już wspominałam ja zawsze mam swoją owu i pecharzyki pękają same bo jest płyn w zatoce. Zastrzyk wbije jak będą 3 jeśli będą 5 to nic nie robie . Tylko on mi powiedział wyraźnie dobrze by było jak go użyje bo z tego się torbiel może zrobić i tu się boje
Jak się boisz torbieli, to możesz zrobić zastrzyk, ale wstrzymać się ze współżyciem
Ostatnia edycja:
edytab933
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny za mną kolejny cykl na aromeku. 1 piękny pęcherzyk 26 mm endo 8mm tak było w pon a dziś 100% po owu. Teraz czekamy jak wystąpi miesiączka idę do lekarza po skierowanie na drożność jajowodów. Przy clo nie miałam praktycznie wcale owu bo pęcherzyki ogromne endo małe i nawet ovitrelle nie dawało rady. Dopiero teraz drugi cyklo na aromeku i drugi raz prawidłowa owu.
Agnness
Ja brałam i moja kuzynka też. O ile dobrze pamiętam to ja miałam pół tabletki na tydzień i brałam tylko miesiąc, bo pomogłoCześć dziewczyny pytanie - czy na obniżenie prolaktyny bierzecie dostinex? Jak "wrażenia"? A może którejś już się udało?
Trzymam kciuki za Was! [emoji110]
reklama
TakDziewczyny może wy pomożecie! !!!!
Przy braniu clo może tak być ze pecharzyk pęknie z prawego i lewego jajnika.