reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Dzirwczyny co sadzice o tym ze jutro biore ostatnia tabletke duphaston a dzis mam jakies plamienia :/ a clostilbegyt mam brac od 3 do 7 dc ale czy liczyc dopiero jak sie rozkręci czy jak?pomóżcie:)

reklama
Dzirwczyny co sadzice o tym ze jutro biore ostatnia tabletke duphaston a dzis mam jakies plamienia :/ a clostilbegyt mam brac od 3 do 7 dc ale czy liczyc dopiero jak sie rozkręci czy jak?pomóżcie:)
Jak ja dostawałam okresu już w trakcie brania dupka, to ten dzień kiedy odstawiłam miałam liczyć jako pierwszy

Test negatywny. Gdyby to była ciąża już by pokazywał. Zresztą. To nienormalne.
Okres i ciąża...

Stresuje się ta wizyta jutro
Sorki dziewczyny rabnelam się zamiast w wiadomości priv napisałam tutaj hehe....

Robiła. Dziś test, bo ten miniony okres był bardzo dziwny i martwiły mnie te bóle brzucha. Więc dla świętego spokoju zrobiłam.

Nigdy nie cieszyłam się tak z jednej kreski jak dzisiaj... Jadłam różne leki, piłam wino i miałam stresa. Ale już go nie mam.

Za to stresuje się jutrzejszą wizyta u gina czy będzie owu w tym cyklu

Owu miałam dwa tygodnie temu. Wczoraj miałam wyznaczony termin przez lekarza na testowanie. Tylko że już jestem po okresie. Nieźle co?...

reklama
Do góry