reklama
Kotmonika87
Fanka BB :)
Ja brałam od 1 dnia cyklu, jak już jest żywa krewDzirwczyny co sadzice o tym ze jutro biore ostatnia tabletke duphaston a dzis mam jakies plamienia :/ a clostilbegyt mam brac od 3 do 7 dc ale czy liczyc dopiero jak sie rozkręci czy jak?pomóżcie
dopiero jak się rozkręci liczy się 1 dzień cykluDzirwczyny co sadzice o tym ze jutro biore ostatnia tabletke duphaston a dzis mam jakies plamienia :/ a clostilbegyt mam brac od 3 do 7 dc ale czy liczyc dopiero jak sie rozkręci czy jak?pomóżcie
KiedyPytam
Jak ja dostawałam okresu już w trakcie brania dupka, to ten dzień kiedy odstawiłam miałam liczyć jako pierwszyDzirwczyny co sadzice o tym ze jutro biore ostatnia tabletke duphaston a dzis mam jakies plamienia :/ a clostilbegyt mam brac od 3 do 7 dc ale czy liczyc dopiero jak sie rozkręci czy jak?pomóżcie
KiedyPytam
Test negatywny. Gdyby to była ciąża już by pokazywał. Zresztą. To nienormalne.
Okres i ciąża...
Stresuje się ta wizyta jutro
Okres i ciąża...
KiedyPytam
Sorki dziewczyny rabnelam się zamiast w wiadomości priv napisałam tutaj hehe....Test negatywny. Gdyby to była ciąża już by pokazywał. Zresztą. To nienormalne.
Okres i ciąża...
Robiła. Dziś test, bo ten miniony okres był bardzo dziwny i martwiły mnie te bóle brzucha. Więc dla świętego spokoju zrobiłam.
Nigdy nie cieszyłam się tak z jednej kreski jak dzisiaj... Jadłam różne leki, piłam wino i miałam stresa. Ale już go nie mam.
Za to stresuje się jutrzejszą wizyta u gina czy będzie owu w tym cyklu
Kotmonika87
Ile po owu?Test negatywny. Gdyby to była ciąża już by pokazywał. Zresztą. To nienormalne.
Okres i ciąża...
Nie trać energii na zamartwianie, nie wiele Ci to da.
KiedyPytam
Owu miałam dwa tygodnie temu. Wczoraj miałam wyznaczony termin przez lekarza na testowanie. Tylko że już jestem po okresie. Nieźle co?...
reklama
Anty TPO
anty TG
Przeciwciała ANA - test przesiewowy
To mam zrobić. Ktoś robił ?
Ja robiłam anty tpo i tg. Jeśli chodzi o przciwiciala Ana to mi lekarz tego nie zlecał ale wiem ze jest to badanie na choroby immunologiczne.