reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja już jestem po owu dawno więc u nas po działaniu. Teraz czas odpocząć. Właśnie. Jak to jest z tym sexem do okresu? Faktycznie może przeszkadzać w zagnieżdżeniu?

Powiem Wam, że tak pozytywnie nastawiona dawno nie bylam. Mówiłam wam jak plamilam i krwawilam tygodniami. A dziś już 20 dzień z rzędu jak nie miałam żadnych plamień! Miałam raz, parę nitek krwi i brudny śluz ale teraz myślę że to w okolicy owu było. A tak to cisza. Tfu tfu tfu.
A skoro pękły dwa, to moze jest szansa faktycznie. I lekarka mi powiedziała, że Pregnyl też mi pięknie macicę przygotował. Nabudowalo się tam coś czy jakoś tak.

pieknie :)
U mnie seks normalnie jak był :) czyli codziennie
Nikt mi nie mówił ze to przeszkadza w zagniezdzeniu

reklama
Przez cala noc meczyl mnie bol brzucha. Nie taki jak na @, podobny, ale inny.
Rano zrobilam test, bo mam dzisiaj urodziny kolezanki i nie wiem czy pic czy nie.
Cos tam przeswituje, ale na zdjeciu malo widac.
IMG_20191114_075205.jpeg
IMG_20191114_075247.jpeg

reklama
Do góry