reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Zobaczymy w piątek :) ale niespecjalnie się nastawiam na pozytywną betę.
Kochana trzeba myśleć pozytywnie. Może również dobrze się zaskoczysz pozytywna betę. Ale masz rację lepiej się nie nastawić niż później się rozczarować i płakać z powodu negatywnej bety. Choć ja ci życzę żebyś się miło zaskoczyła.

Dam dam . Jakoś nie mam nadziej
Coś czuję że miło się zaskoczysz. [emoji3526]
Ja kokos wątpię
Owulacja była 27
28 i 29 starania
30.10 i 31.10 okropny bol jajnika i całej szyjki.
Potem dziwnie raz sucho raz mokro ,mlecznie
W piątek 8.11 test z krwi pozytywny A w sobotę beta ujemna .
Dziś 5-6 dzień opóźnienia.
Cycki bolą już jakiś czas, plus plecy i twarz dziwnie czysta A zawsze miałam przed okresem niespodzianki

Ja kokos wątpię
Owulacja była 27
28 i 29 starania
30.10 i 31.10 okropny bol jajnika i całej szyjki.
Potem dziwnie raz sucho raz mokro ,mlecznie
W piątek 8.11 test z krwi pozytywny A w sobotę beta ujemna .
Dziś 5-6 dzień opóźnienia.
Cycki bolą już jakiś czas, plus plecy i twarz dziwnie czysta A zawsze miałam przed okresem niespodzianki
Właśnie dziwna sytuacja. A jest możliwość że owu jednak była później?

reklama
Nie bardzo bo byłam poniedziałek 28 na usg i powoedziala ze owu byla w nocy
Hmm to naprawdę dziwna sytuacja. To już nie mam pojęcia. Zostało nam czekać na wyniki bety i jeśli będzie ujemna gdzie życzę Ci aby była jednak pozytywna to będzie trzeba zrobić badania hormonalne i pójść do ginekologa. Jakiś powód spóźniania miesiączki jest ale jaki tego nie wiem.

Życzę Ci abyś się miło zaskoczyła dzisiejszym wynikiem bety hcg. A że tak zapytam robiłaś może od razu progesteron?

Do góry