reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

w pierwszej chwili się ucieszyłam ze wynik ok a tu nagle za wysokie tsh które nie wiem co komplikuje w procesie zachodzenia w ciąże :)
I wydaje mi się zbyt niska prolaktyna :(
Tsh jest bardzo istotne w zajściu w ciążę. Endokrynolog mi mówiła ze dobry poziom to poniżej 2,5. Czasem wystarczy wyregulować Tsh i będzie dobrze bo to może być przyczyną niepowodzeń

reklama
Dziewczyny, witam sie w 27 dc. Jak na razie zero objawow ciazowych i @. Idzie zglupiec z tym czekaniem. W sobote zamierzam testowac.
Podpowiedzcie mi prosze, jakie macie sprawdzone aplikacje na telefon. Wczesniej mialam Moj Kalendarzyk, teraz mam Mia. Obie aplikacje wariuja mi przy obliczaniu dni. Mimo ze wprowadzam swoje dane, to aplikacja i tak swoje. Macie cos sprawdzonego?

Dziewczyny, witam sie w 27 dc. Jak na razie zero objawow ciazowych i @. Idzie zglupiec z tym czekaniem. W sobote zamierzam testowac.
Podpowiedzcie mi prosze, jakie macie sprawdzone aplikacje na telefon. Wczesniej mialam Moj Kalendarzyk, teraz mam Mia. Obie aplikacje wariuja mi przy obliczaniu dni. Mimo ze wprowadzam swoje dane, to aplikacja i tak swoje. Macie cos sprawdzonego?
A masz regularne miesiączki?

Ja polecam aplikacje flo i ovuview

Mialam regularne ale wtedy tez tak dziwnie pokazywalo.
Odkad zaczelismy sie starac wszystko sie posypalo. Cykle wahaja sie od 29-54.
Przy nieregularnych cyklach niestety nie ma żadnej apki która będzie dobrze pokazywała jak u kobiet z regularnymi miesiączkami. W poprzednim cyklu flo pokazał mi owu w 23dc a w tym 14dc też walczę od roku z nieregularnymi okresami. Obecnie jestem na drugim cyklu z duphastonem. Mam nadzieję że wyreguluje mi cykl bo nie mam już siły.

No ok, ale wydaje mi sie ze jak wprowadzam date owulacji to przynajmniej cos powinno inaczej przeliczyc, a tu ani drgnie.
Dzieki, sprobuje tych poleconych przez Ciebie
Przy nieregularnych cyklach niestety nie ma żadnej apki która będzie dobrze pokazywała jak u kobiet z regularnymi miesiączkami. W poprzednim cyklu flo pokazał mi owu w 23dc a w tym 14dc też walczę od roku z nieregularnymi okresami. Obecnie jestem na drugim cyklu z duphastonem. Mam nadzieję że wyreguluje mi cykl bo nie mam już siły.

reklama
Do góry