3 cykl a od 2 mam normalnie owulacje. Robiłam hormony no i wyszły teoretycznie jak na zespół policystycznych a tarczyce mam dobra.Jest bardzo dużo czynników, które mogą przeszkadzać w zajściu w ciążę. Badania hormonalne robiłaś? Wymaz na bakterie? Często też stres blokuje. Który to cykl starań?
reklama
Przy każdym prawidłowym cyklu para ma 30% szans na ciążę Może to kwestia czasu.3 cykl a od 2 mam normalnie owulacje. Robiłam hormony no i wyszły teoretycznie jak na zespół policystycznych a tarczyce mam dobra.
Na USG lekarz nic nie mówił o PCOS?
Mówił tez bo miałam małe pecherzyki. Pół roku od odstawienia tabletek anty oni mi się pojawiły. Ale dobrze działam na clo i same pecherzyki pękająPrzy każdym prawidłowym cyklu para ma 30% szans na ciążę Może to kwestia czasu.
Na USG lekarz nic nie mówił o PCOS?
Można. Zażywa się tylko do owulacjiTen olej z wiesiołka można zażywać razem z clo ?
Moje endo ma 6,7 w 10 dc. Mam lek dla kobiet w okresie menopauzy. I biorę a jakżeZa małe endo to ile ? Czytałam gdzieś na forum że musi byc przynajmniej 6-7 żeby było zagnieżdżenie.
Skoro dostałaś lek to koniecznie weź ! Dla dzidzi wszystko
Trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki i endo rośnijcie !!!!!
Jutro USG i ocena, jeśli endometruium urośnie i pęcherzyk to zastrzyk i niech się dzieje
Takie posty odbierają i mi nadzieje jeśli wam nie wychodzi a idziemy podobna ścieżka to i pewnie mi się nie uda. To nie takie prosteCześć! Ja po 3 cyklu z clo... myślałam ze wyjdzie wszystko ok ale i nie wyszło. Robiłam dzisiaj bete, nie jestem w ciąży a miałam super pęcherzyk, potwierdzona owulacje. Wszystko to co trzeba było zostało zrobione. Mąż tez ma dobre wyniki. Wiec nie wiem czy to siedzi mi w głowie czy co...
Każda jest inna Trzeba wierzyćTakie posty odbierają i mi nadzieje jeśli wam nie wychodzi a idziemy podobna ścieżka to i pewnie mi się nie uda. To nie takie proste
Niestety Clo to nie jest cud, że jak się wezmie to każda zachodzi. Jednak są dziewczyny na tym forum, ktorym się udało. Choć tych nieudanych cykli jest więcej. To normalne, bo każda z nas pisząc tutaj ma problem z zajściem i w wiekszości nie znamy konkretnej przyczyny, zeby móc ją łatwo wyeliminować.Takie posty odbierają i mi nadzieje jeśli wam nie wychodzi a idziemy podobna ścieżka to i pewnie mi się nie uda. To nie takie proste
reklama
orchidea456
Początkująca w BB
Dziewczyny a jak u Was z tarczyca ??bo to też jest bardzo częsty problem że nie wychodzi. Czasami wystarczy wyrównać np poziom tsh i już może być dobrze. Jak nie bylyscie długo u endokrynologa to naprawdę dobrze go odwiedzić i popytać o różne sprawy i zrobić sobie jakieś podstawowe badania