reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Właśnie miałam pisać że miałaś nosa że poleciała do Polski z Anglii i wróci ze zdjęciem usg. I mam nadzieję że w czwartek Ty również umrzesz dwie kreski na teście kochana. Mocno trzymam za Was kciuki[emoji110][emoji110]
U mnie odpada.. brzuch boli coraz bardziej.. teraz doszedł nowy ból brzucha.. @ zbliża się wielkimi krokami.

reklama
U mnie odpada.. brzuch boli coraz bardziej.. teraz doszedł nowy ból brzucha.. @ zbliża się wielkimi krokami.
Kochana o tym To pogadamy jak dostaniesz miesiączke. Póki jej nie ma nie trać nadziei. A nawet jeśli to nowy cykl nowe szanse. Nie można nam się poddawać.

@xPola spokojnie, jeszcze nic nie wiadomo. To tylko podejrzenie. Jutro się okaże czy trafione.

Trzymajcie mocno [emoji1364][emoji1364] jutro będę znowu jak na szpilkach siedzieć. Zrobię badanie w diagnostyce to szybciej powinny być wyniki

@xPola spokojnie, jeszcze nic nie wiadomo. To tylko podejrzenie. Jutro się okaże czy trafione.

Trzymajcie mocno [emoji1364][emoji1364] jutro będę znowu jak na szpilkach siedzieć. Zrobię badanie w diagnostyce to szybciej powinny być wyniki
Jak są podejrzenia lekarki to musi być coś na rzeczy. Ja wierzę że żadnego iui nie będziesz musiała mieć. Ja będę siedzieć z Tobą na szpilkach i oczywiście trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

@mloda1994 powiedziała ze nie chce mi robić nadzieji ale skoro mam skąpe miesiączki a tak gruba śluzówkę to jest szansa.

Jeżeli będzie ciąża to mam cały czas brać dupka ( dziś miałam ostatnia dawkę) dostałam receptę.

@xPola nie, najpierw drożność i dodatkowe badanie nasienia a dopiero później IUI

@mloda1994 powiedziała ze nie chce mi robić nadzieji ale skoro mam skąpe miesiączki a tak gruba śluzówkę to jest szansa.

Jeżeli będzie ciąża to mam cały czas brać dupka ( dziś miałam ostatnia dawkę) dostałam receptę.

@xPola nie, najpierw drożność i dodatkowe badanie nasienia a dopiero później IUI
Czyli ewentualna iui w lipcu?

No to mocno trzymam kciuki. Mam nadzieję że będziesz mogła wracać do Anglii już z fasolka i z uśmiechem na twarzy. Z całego serca życzę tego Tobie i każdej staraczce.

reklama
Ja jeszcze 8 dni do @ a już świruje. Prócz tego ze od kilku dni kłuje mnie /ciągnie w okolicach prawej pachwiny a chyba od wczoraj i w lewej to żadnych objawów. Nie jest to ból ciągły. Ale utrzymujący się dłuższy czas, przerwa i znów- chyba ze jest ciagle ale nie zwracam na to uwagi. Jeszcze dostałam jakiejś jednodniowej biegunki wczoraj. Sucho, cycuchy tez cicho siedzą. Niby jajo pękło ale mam wątpliwości ze się udało, aż się boje bo jak wiem ze pękło to się chyba załamie ze znów coś nie tak.

Trzymam kciuki aby się okazało ze mamy kolejna fasolkę Joanulka!!!

Do góry