reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja siedzę właśnie w kolejce do lekarza i zobaczymy czy moje jajniki coś ruszyły. Jakoś dziś się bardzo stresuje, nie chciałabym się rozczarować...
A ja się bardzo rozczarowałam.. 2 cykl z clo. Bardzo obiecujący jeden jajniki 18 mm, a drugi 20.. jak wychodziłam lekarz powiedział, że teraz powinno się udać, nadzieja ogromna.. a ja już od 2 tyg czuję bóle na @ i zapewne zaraz do mnie zawita.. :(

reklama
Ja bym się bardziej obawiała, że zleci badania Tobie i mężowi.. na wynik czeka się ok 2 tyg i dopiero można podejść do iui ..

Mąż się badał pół roku temu, ja cześć badań już mam zrobione.

Jestem już w klinice i czekam w kolejce a umówiona byłam na dana godzinę :-/ pierwszy raz mnie coś takiego spotyka ale może taka polityka w Polsce [emoji28]

Jak mieszkałam w Polsce to nigdy nie weszłam na daną godzinę. Zawsze z opóźnieniem. Obojętnie u jakiego lekarza. Także w Pl to standard
Mąż się badał pół roku temu, ja cześć badań już mam zrobione.

Jestem już w klinice i czekam w kolejce a umówiona byłam na dana godzinę :-/ pierwszy raz mnie coś takiego spotyka ale może taka polityka w Polsce [emoji28]

Tak Was czytam dziewczyny I wiem co czujecie, też siedzę jak na szpilkach dziś 27 dc w środę powinna przyjść @ planowo. Mam kiepskie przeczucia do wczoraj nic mnie nie bolało zero objawów. Ale dziś od rana zaczynają mnie pobolewac piersi I brzuch. Dokładnie tak jak co miesiąc [emoji853] to był mój 1 cykl z CLO

To idziemy równo! Ja tez @ za 2 dni [emoji51]

reklama
I jedna wariatka która leciała z Anglii do Polski, żeby wrócić ze zdjęciem usg haha! [emoji173] Życzę nam tego.. tak bardzo nam tego życzę!

To jest zbyt piękne żeby było możliwe [emoji13]

W końcu za ciazymy!! [emoji1364][emoji1364] ileż można „produkować”
[emoji23]

Do góry