reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
@kolor nadzieji powiedz mi proszę czy jeśli mam wizytę u gin 21 maja to będzie mój 24dc czy gin będzie miał możliwość stwierdzić czy owu byla czy nie? Czy to raczej za późno?

Wydaje mi sie ze chyba troszke za pozno ale niewiem dokladnie na jakiej zasadzie lekarze to sprawdzaja bo mi gin nigdy nie sprawdzal moze jemu na monitorze to wyjdzie[emoji6]
@kolor nadzieji powiedz mi proszę czy jeśli mam wizytę u gin 21 maja to będzie mój 24dc czy gin będzie miał możliwość stwierdzić czy owu byla czy nie? Czy to raczej za późno?

Wydaje mi sie ze chyba troszke za pozno ale niewiem dokladnie na jakiej zasadzie lekarze to sprawdzaja bo mi gin nigdy nie sprawdzal moze jemu na monitorze to wyjdzie[emoji6]
Rozumiem. No szybszego terminu nie było A i tak szybko się dostałam bo za 6 dni wizyta. Więc myślę że to i tak ekspresowa wizyta u gin.

Rozumiem. No szybszego terminu nie było A i tak szybko się dostałam bo za 6 dni wizyta. Więc myślę że to i tak ekspresowa wizyta u gin.
Dokładnie nie powiem Ci jak to sprawdzają, ale musi być gdzieś tam płyn i wtedy wiadomo, że owu była :) Jak jesteś kochana w de to możesz iść na pogotowie.. powiedz, że bierzesz clo ( wiem, że nie bierzesz ) boli Cię brzuch i boisz się, żeby nie zrobiła się torbiel.. wtedy zrobią usg :)

reklama
Dokładnie nie powiem Ci jak to sprawdzają, ale musi być gdzieś tam płyn i wtedy wiadomo, że owu była :) Jak jesteś kochana w de to możesz iść na pogotowie.. powiedz, że bierzesz clo ( wiem, że nie bierzesz ) boli Cię brzuch i boisz się, żeby nie zrobiła się torbiel.. wtedy zrobią usg :)
Wiesz co nie chce się stresować na zapas. Poczekam spokojnie do 21 maja i pojadę do ginekologa. Jeśli z pęcherzyka zrobi się torbiel to napewno będzie to widział na usg. Najgorsze jest to że nie wiem kiedy kompletnie spodziewać się miesiączki w tym cyklu

Do góry