reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Tak tylko teraz 2 tygodnie to wiecznosc ale dam rade[emoji4]
Kochana przykro mi że ta małpa u Ciebie znowu jest. Ja nawet jak bym chciała czekać na miesiączke to nawet nie wiem kiedy do mnie zawita. Ale za to przyszły cykl będzie się dluzyl bo zaczynam mierzyć temp testować testami owu do tego agnus i mój m witaminki jeśli dojdą do mnie kurierem na czas. Bo tu ci kurierzy tak działają że szlak by ich trafił.

reklama
No to razem zaczynamy od nowa[emoji4]
Kochana przykro mi że ta małpa u Ciebie znowu jest. Ja nawet jak bym chciała czekać na miesiączke to nawet nie wiem kiedy do mnie zawita. Ale za to przyszły cykl będzie się dluzyl bo zaczynam mierzyć temp testować testami owu do tego agnus i mój m witaminki jeśli dojdą do mnie kurierem na czas. Bo tu ci kurierzy tak działają że szlak by ich trafił.

@xPola: A powiedz mi kochana czy robią tutaj coś takiego jak HSG lub laparoskopie. Również podejrzewam że mogą być zrosty bo w wieku 14 lat miałam wycinany wyrostek i jest duża szansa na to że te zrosty się porobily chociaż wcale nie musiały ale wolę dmuchać na zimno. Bo nawet jeśli owu mam lub będę brała clo to będzie to bez sensu jeśli jajowody nie są drożne to też nie dojdzie do zapłodnienia.

Ja od dzis wiesiolek od jutra znow clo i inofem i walczymy o swoje dalej

reklama
Do góry