reklama
Dziś 19 dc a w tym tyg nie mam możliwości pójść do lekarza -praca i święta.
Czekam na @ i działam z tym dupkiem ....tyle mi zostało póki co ;(
Receptę mogłaby mi wypisać znajoma stomatolog, ale już poczekam. Niech to będzie pod kontrola lekarza.
Czekam na @ i działam z tym dupkiem ....tyle mi zostało póki co ;(
Receptę mogłaby mi wypisać znajoma stomatolog, ale już poczekam. Niech to będzie pod kontrola lekarza.
Ostatnia edycja:
A u mnie brak @ miała być 12.04 i jak do tej pory nie ma. Tabletki na stymulacje kupione i już i tak zapozno aby brak jakby się pojawiła.
Na kontroli wszystko dobrze. Na jajnikach pęcherzyków nie było czyli po owulacji i macica czysta.
Więc czemu tej @ nie ma?
Na kontroli wszystko dobrze. Na jajnikach pęcherzyków nie było czyli po owulacji i macica czysta.
Więc czemu tej @ nie ma?
Joanulka
Fanka BB :)
A u mnie brak @ miała być 12.04 i jak do tej pory nie ma. Tabletki na stymulacje kupione i już i tak zapozno aby brak jakby się pojawiła.
Więc czemu tej @ nie ma?
Może zagnieżdżanie miałaś późno i jeszcze nic nie widać. Regularne masz cykle?
Od poronienia jak była pierwsza wywołana to potem wszystkie regularne. Lekarz właśnie nic nie wspomniał czy endometrium było płaskie. Jakbym mi to powiedział to by było jasne że niedługo zawita @.Może zagnieżdżanie miałaś późno i jeszcze nic nie widać. Regularne masz cykle?
Tak zastanawiam się aby nie kupić testu. I co jeszcze że do tej pory utrzymuje się śluz. 25 kwietnia mam wizyte więc zobaczymy i też tak.
Bo powiem wam że wszystko możliwe i teraz tak jak liczyłam był by 4 tydzień więc nic się jeszcze nie zobaczy.
Joanulka
Od poronienia jak była pierwsza wywołana to potem wszystkie regularne. Lekarz właśnie nic nie wspomniał czy endometrium było płaskie. Jakbym mi to powiedział to by było jasne że niedługo zawita @.
Tak zastanawiam się aby nie kupić testu. I co jeszcze że do tej pory utrzymuje się śluz. 25 kwietnia mam wizyte więc zobaczymy i też tak.
Bo powiem wam że wszystko możliwe i teraz tak jak liczyłam był by 4 tydzień więc nic się jeszcze nie zobaczy.
Może zrób test dla świetego spokoju, 12-14dpo powinien być wiarygodny. Oby @ Nie przyszla [emoji1364][emoji1364]
Joanulka
Hej dziewczyny dzis 4 dzien z clo 2x1. Przytulilam dodatkowo 2 kg.. wina clo czy ja tylko na to zganiam?
Clo chyba nie ma związku z tyciem chyba ze wpływa na inne hormony takie jak THS i wtedy można tyć, ale nie jestem ekspertem [emoji51]
reklama
O niee. Nie takiej odpowiedzi sie spodziewalamClo chyba nie ma związku z tyciem chyba ze wpływa na inne hormony takie jak THS i wtedy można tyć, ale nie jestem ekspertem [emoji51]