reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Może skonsultuj to z lekarka, duphaston Ci na pewno nie zaszkodzi i ja osobiście bym zaryzykowała, jedna tabletkę dziennie, to mała dawka a może pomoże

reklama
Dziś 19 dc a w tym tyg nie mam możliwości pójść do lekarza -praca i święta.
Czekam na @ i działam z tym dupkiem ....tyle mi zostało póki co ;(

Receptę mogłaby mi wypisać znajoma stomatolog, ale już poczekam. Niech to będzie pod kontrola lekarza.

Ostatnia edycja:
A u mnie brak @ miała być 12.04 i jak do tej pory nie ma. Tabletki na stymulacje kupione i już i tak zapozno aby brak jakby się pojawiła.
Na kontroli wszystko dobrze. Na jajnikach pęcherzyków nie było czyli po owulacji i macica czysta.
Więc czemu tej @ nie ma?

A u mnie brak @ miała być 12.04 i jak do tej pory nie ma. Tabletki na stymulacje kupione i już i tak zapozno aby brak jakby się pojawiła.
Na kontroli wszystko dobrze. Na jajnikach pęcherzyków nie było czyli po owulacji i macica czysta.
Więc czemu tej @ nie ma?

Może zagnieżdżanie miałaś późno i jeszcze nic nie widać. Regularne masz cykle?

Może zagnieżdżanie miałaś późno i jeszcze nic nie widać. Regularne masz cykle?
Od poronienia jak była pierwsza wywołana to potem wszystkie regularne. Lekarz właśnie nic nie wspomniał czy endometrium było płaskie. Jakbym mi to powiedział to by było jasne że niedługo zawita @.
Tak zastanawiam się aby nie kupić testu. I co jeszcze że do tej pory utrzymuje się śluz. 25 kwietnia mam wizyte więc zobaczymy i też tak.
Bo powiem wam że wszystko możliwe i teraz tak jak liczyłam był by 4 tydzień więc nic się jeszcze nie zobaczy.

Od poronienia jak była pierwsza wywołana to potem wszystkie regularne. Lekarz właśnie nic nie wspomniał czy endometrium było płaskie. Jakbym mi to powiedział to by było jasne że niedługo zawita @.
Tak zastanawiam się aby nie kupić testu. I co jeszcze że do tej pory utrzymuje się śluz. 25 kwietnia mam wizyte więc zobaczymy i też tak.
Bo powiem wam że wszystko możliwe i teraz tak jak liczyłam był by 4 tydzień więc nic się jeszcze nie zobaczy.

Może zrób test dla świetego spokoju, 12-14dpo powinien być wiarygodny. Oby @ Nie przyszla [emoji1364][emoji1364]

reklama
Do góry