reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Maćku jak samopoczucie??? mało zaglądasz do nas..
Zajączek powodzenia Ci życzę oczywiscie :) na pewno bedzie dobrze musisz wierzyć
ciekawe co u Lolitki....?

pozdrawiam was
miłego dnia!
Witam!
Pomimo, ze lykam leki na przeziebienie to jakos nie jest mi lepiej... Ogolnie czuje sie kiepsko przez ta pogode - ale pewnie kazdna z nas tak ma...:sorry2:
A pisze malo, bo u mnie nuda:cool2:

A kiedy masz termin @, ze Cie brzuchol pobolewa?

reklama
maćku no termin mam na poniedziałek

wiesz z tym brzuchem to różnie raz zaboli a potem cisza... częściej mnie coś kuje i ciągnie w środku.
czas pokarze co to będzie ale nie liczę na cud.

mnie ten katar jeszcze męczy :// tak wiec lipa

------------------------------------------------------
lopop jak u ciebie po wczorajszej wizycie u ginekologa???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka :-)

Dobrze Dziewczynki, że tarczyce macie pod kontrolą :tak:

A co do objawów ciąży to wiadomo - normalką jest to, że się każdy przed @ zastanawia jaki będzie finał ;-) Ja miałam ból jajników od owu a potem miałam takie bóle brzucha, regularnie co wieczór i to już od 10 dpo że myślałam że się zatrułam. Przeglądając w necie temat "objawy ciąży" przeczytałam wypowiedź jednej laski, że co miesiąc czuła ból jajników, piersi itd. a zawsze przychodziła @. W szczęśliwym cyklu nie czuła natomiast nic! Zapłakałam się jak oszalała uznając, że doopa wyszła skoro mnie męczą jakieś bóle.... W końcu po jednym takim skurczu wieczornym zrobiłam test i zobaczyłam II :szok: Każda babeczka, a i tak samo każda ciąża jest inna i inaczej się odczuwa pewne rzeczy :tak:

O! A najciekawsze jest wypatrywanie kreski na brzuchu! Co miesiąc się tam oglądałam! Teraz już 7 miesiąc mija, a ja nie mam żadnej kreski, a wierzcie mi brzuchola to ja mam ogromnego :-D

Zajączku kciuki nadal zaciśnięte! Oby to IUI nie było konieczne ;-)

Lolitko ważny dzień już po jutrze!!!! Czekamy na wieści! Trzymaj się cieplutko Kochana :-)

SIemacie:) Znowu wpadam jak nie powiem co:)
Maćku jak samopoczucie??? mało zaglądasz do nas..
Zajączek powodzenia Ci życzę oczywiscie :) na pewno bedzie dobrze musisz wierzyć
Wierzę wierzę:) Ktoś musi:)
Zajączku - a może to IUI nie będzie potrzebne???

Niestety będzie:( gdzieś tam mimo wszystko tliła się nadzieja że może wykres jest głupi, że pokazuje owu w środę a jednak była w piątek (hehe) ale tym razem obyło się bez uronienia nawet łezki:) Jestem nastawiona psychicznie na IUI i jest ok. Ciesze się że przyszła później niż rawsze:)
Trzymam kciuki za Ciebie maleńka:))
Zajączku moze faktycznie nie bedzie potrzebnego IUI.. trzymm kciuki..
Lolitka miała robić bete 21 maja.. to za dwa dni..ciekawe jak sie czuje..
No jutro będzie wiadomo, a teraz się krzaczuje:)
A jak Ty się czujesz Słońce??
Witam!
Pomimo, ze lykam leki na przeziebienie to jakos nie jest mi lepiej... Ogolnie czuje sie kiepsko przez ta pogode - ale pewnie kazdna z nas tak ma...:sorry2:
A pisze malo, bo u mnie nuda:cool2:
A kiedy masz termin @, ze Cie brzuchol pobolewa?
Maćku, byłaś u lekarza czy sama się leczysz??? Jeśli nie to może powinnaś się wybrać, bo to nie zawsze niestety samo chce przejść. zdrówka życzę.
maćku no termin mam na poniedziałek
wiesz z tym brzuchem to różnie raz zaboli a potem cisza... częściej mnie coś kuje i ciągnie w środku.
czas pokarze co to będzie ale nie liczę na cud.
mnie ten katar jeszcze męczy :// tak wiec lipa
:)))) Może kolejna wiosenna fasolka się gnieździ:D:D
Hejka :-)

A co do objawów ciąży to wiadomo - normalką jest to, że się każdy przed @ zastanawia jaki będzie finał ;-) Ja miałam ból jajników od owu a potem miałam takie bóle brzucha, regularnie co wieczór i to już od 10 dpo że myślałam że się zatrułam. Przeglądając w necie temat "objawy ciąży" przeczytałam wypowiedź jednej laski, że co miesiąc czuła ból jajników, piersi itd. a zawsze przychodziła @. W szczęśliwym cyklu nie czuła natomiast nic! Zapłakałam się jak oszalała uznając, że doopa wyszła skoro mnie męczą jakieś bóle.... W końcu po jednym takim skurczu wieczornym zrobiłam test i zobaczyłam II :szok: Każda babeczka, a i tak samo każda ciąża jest inna i inaczej się odczuwa pewne rzeczy :tak:

O! A najciekawsze jest wypatrywanie kreski na brzuchu! Co miesiąc się tam oglądałam! Teraz już 7 miesiąc mija, a ja nie mam żadnej kreski, a wierzcie mi brzuchola to ja mam ogromnego :-D

Zajączku kciuki nadal zaciśnięte! Oby to IUI nie było konieczne ;-)
Dzięki za kciuki:)))) ale możecie już puszczać żeby nie popękały bo @ jest od wczoraj.
CO do objawów to masz rację....u mnie kiedy wyszły testy II to nie miAłam żadnych typowych objawów co opisywały dziewczyny...może dlatego czułam że jest coś na rzeczy::) głównym "objawem" był brak miesiączki po prostu:)
Także dziewczyny zaciskam kciuki:)

I uciekam:((

Dziekuje Zajączku.. póki co ok.. brzuch juz duzy.. jeszcze troszke i wskocze w 7 miesiąc.. w kazdym razie coraz bardziej do mnie przemawia to ze boje sie tego wszystkiego porodu, opieki nad małym, że zostane sama.. a nie bede miala sily, chociaz wiem ze jak cos to M bedzie przy mnie..

Lolitko odezwij się..

zajączek no może może... zobaczymy ;-)

lolitko co u ciebie? pisz tu do nas

lopop a ty co tak ostatnio nic?:-(

pozdrawiam was

Co to za cisza tutaj? Ledwo Was znalazlam;-)

W koncu lepsza pogoda... Ale katar jakos nie chce odpuscic. A lecze sie na razie sama, bo juz tyle razy bylam w ostatnim czasie przeziebiona, ze juz mi wstyd kolejny raz do lekarza isc;-)

Pogoda dziś u mnie super :)

Czekam na wieści od Lolitki, ale cały czas cisza....

Maćku wiesz jak to jest z katarem - leczony 7 dni a nie leczony tydzień ;P

U nas do południa dziś też bardzo ładnie było ale teraz już burza się zbiera znowu :/

maćku zdrowiej zdrowiej
ja też domowymi sposobami ale się w końcu wyleczyłam :)

pozdrawiam was wszystkie!!!

reklama
zajączek no może może... zobaczymy ;-)

lolitko co u ciebie? pisz tu do nas

lopop a ty co tak ostatnio nic?:-(

pozdrawiam was
cześć nie zaglądałam bardzo długo do Was bo nie wkręcam się -cycki jak balony , mega senność, zawroty głowy, mdłości , i czekam nie wiem na co ale czekam ...

Do góry