K
Kinga85
Gość
no to 3mam MOCNO kciuki już teraz &&&&&
a u mnie wczoraj późnym wieczorem @ ://
trudno sie mówi..
tak miało być
a u mnie wczoraj późnym wieczorem @ ://
trudno sie mówi..
tak miało być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uuuuu....:-(a u mnie wczoraj późnym wieczorem @ ://
trudno sie mówi..
tak miało być
a co bede sobie żałować myslisz? ;-) upić sie nie upijam raczej (tylko w wyjątkowych okolicznościach) :>Uuuuu....:-(
Tylko sie dzisiaj za bardzo nie upij;-)
Ja o tesciku na razie nie mysle, bo dopiero co owulka byla (mam nadzieje;-))a co bede sobie żałować myslisz? ;-) upić sie nie upijam raczej (tylko w wyjątkowych okolicznościach) :>
a Ty maćku kiedy teścik??? pamietaj że &&&&&&&
A mialo byc tak pieknie...:-(zrobiłam dzisiaj z rana testa ( bo M namawiał)i wynik oczywiście negatywny (czyli tak jak wam mówiłam bo wcale w tym cyklu sie nie nakręcałam) odstawiam lutkę i czekam na @
u nas pogoda piękna idziemy z synem do lunaparku
miłego dnia kochane
:-( szkoda.... ach :/zrobiłam dzisiaj z rana testa ( bo M namawiał)i wynik oczywiście negatywny (czyli tak jak wam mówiłam bo wcale w tym cyklu sie nie nakręcałam) odstawiam lutkę i czekam na @
u nas pogoda piękna idziemy z synem do lunaparku
miłego dnia kochane
a nie mówiłam że tak będzie hihihiA mialo byc tak pieknie...:-(
Dzieki, choc ten cykl spisuje na straty, bo owulka mi sie przesunela a byl tylko jeden porzadny seksik Chyba, ze M ma dlugowieczne plemniory;-)maćku to 3mam kciuki aby owocny był tym razem ;>
No ale nadzieja jest przeciez do konca...a nie mówiłam że tak będzie hihihi